duminică, 29 septembrie 2024

Cristi Balaj: „Principalul vinovat e antrenorul Dan Petrescu!”

Dan Petrescu are un mandat sub așteptări pe banca lui CFR Cluj Napoca. Eliminați umilitor din Conference League, de ciprioții de la Pafos, ardelenii nu stau prea bine nici în campionat.

În ultimul meci au pierdut cu UTA pe teren propriu, scor 3-1. Fanii au fost foarte supărați pe acest eșec, iar Dan Petrescu i-a auzit pe fani cum i-au cerut demisia.
Băimăreanul Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj Napoca, spune că, după ultimele rezultate, toată lumea din club ar trebui să plece.
„La ce rezultate avem, cu toții trebuie să plecăm acasă, nu doar Dan Petrescu pentru că toți suntem răspunzători. Suporterul care vine pe stadion este obișnuit cu anumite performanțe, îi este greu să digere.
În acest moment supărarea lor este mare pentru că aceeași jucători au demonstrat că pot. Au venit cu speranță la stadion, la fel ca și noi. În momentul în care joci de o asemenea manieră este normal să reacționeze și principalul vinovat de fiecare dată când apar rezultatele negative este antrenorul.
Jucătorii trebuie să fie bărbați. Să se uite unii în ochii celorlalți și să realizeze ce au făcut greșit, iar noi trebuie să încercăm să găsim soluții în perioada de iarnă. Atitudinea a făcut diferență și de asta clasamentul arată așa”, a declarat Balaj la Fanatik.
CFR Cluj este pe locul 6 în Liga 1, cu 15 puncte în 10 etape. Echipa nu a mai câștigat de pe 31 august.

Cristi SOMEȘAN

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu