sâmbătă, 22 iunie 2024

David Popovici: „Nu am așteptări, am doar obiective!”


„Mă bucur că sunt înapoi în ţară. Mă bucur să le adaug în palmares. Ca întotdeauna, nu m-am dus setat să iau medalii. Dar mă bucur că am înotat destul de bine şi că am luat medalii. M-am concentrat pe cursele noastre, am stat focusaţi şi ne-a ieşit bine.
Am rivali, cred că n-ar fi prea înţelept din partea mea să spun că nu am rivali, am rivali pe orice continent, inclusiv în Europa.
Cu cât e mai greu de obţinut, cu atât este mai frumos dacă ne iese cum ne dorim. Nu ne-am pregătit mult pentru competiţia asta pentru că a fost încă un pas pentru Jocurile Olimpice.
Ne-am întrecut aşteptările, nu ne-am aşteptat să scoate nişte timpi atât de buni. Mi-a oferit mai multă încredere treaba asta, cred că sunt bun, am mai multă încredere acum în mine. Până la urmă există viaţă şi în afara bazinului. E doar o competiţie.

De abia aştept Jocurile Olimpice, dar aştept şi vacanţele. Mă simt bine să am medaliile în palmares. Nu ştiu dacă pot fi mai rapid, eu nu am aşteptări, avem doar obiective. Pentru două sutimi sau o zecime”, a spus David Popovici, la sosirea în România. 

Cristi SOMEȘAN

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu