joi, 25 iulie 2024

“Un inteligent observă tot timpul, dar un prost face tot timpul observaţii”. Heinriche Heine

 



                                                        Din puțul gândirii lui VeDeM

13 comentarii:

  1. Ce titlu de rahat! Apoi scrisul! Esti inconsecvent! Cruci scrii cu majuscule iar vii cu litere mici! Se vede ca n-ai prea umblat la scoala! nu ai invatat deloc, dar nici munca nu-ti place si ai urmat cariera lui Vasile e. Lupse, te-ai facut POIET! Vai de crucea ta vie! Si de familia ta, care o duce la pragul subzistentei datorita faptului ca cheltui banii familiei pe fituicile tale trase la xerox!

    RăspundețiȘtergere
  2. Marchis Vasile Dan25 iulie 2024 la 01:33

    Anonim fără scrupule, tu odată și odată te vei sinucide de strechea invidiei pe pârloage . Nu mai are nimeni ce-ți face la boala ta prin care nu poți probabil nici dormi din cauza răutății că nu ești ca alții. Măi nemernic fără scrupule, fițuică îi spune la testamentul tău nu la publicațiile apreciate pe plan național. Fără să găsești nod în papură, făcând aluzie la creațiile mele de valoare , te legi de altceva ce nu are legătură cu creația. Să-ți fie rușine!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cretinule de VeDeMe, ai auzit de proverbul „Hotul striga hotul!”, așa esti si tu! Vorbesti de boala in casa muribundului...

    RăspundețiȘtergere
  4. Omul e paranoic,nu trebuie bagat in seama.

    RăspundețiȘtergere
  5. Asta-i mai prost ca ciurdarul din Ticau! Dar ala n-a facut scoala deloc, dar avea harul de a inturna si cota de vaci! Ha, ha, ha, ce ma mai distreaza ofiterasul cu pistol de lemn!

    RăspundețiȘtergere
  6. Om bun, da, se vede de la o poștă faptul că ești paznic cu spray în dotare. Dar, ca-n bancurile cu Radio erevan și Diaspora unde ești premiat cu titlul „Miss Lizzy”, tu nu ești paznicul gramaticii limbii române, ci un adevărat torționar al ei! Ca să nu mai zic că în MICIMEA ta ai ajuns să te lauzi tot timpul și pe unde poți! În special la octogenarii Al.F.T. ori M.G. Mare literar ai mai ajuns, că opera ta nu se poate vedea nici cu lupa! Ai scris o carte pe care o reeditezi in fiecare an! Halal sa-ti fie, amaratule-vesel!

    RăspundețiȘtergere
  7. MARCHIS DAN VASILE25 iulie 2024 la 09:58

    Eu sprayul din dotare îl port fie în dispecerat, la biserică, în casa personală sau pe stradă și chiar la evenimente literare, unde vrea trompeta mea. Deoarece pe lângă pensie am un serviciu în care permanent am dreptul să port spray ca angajat la un serviciu operativ. Degeaba unii au tot băgat strâmbe să tot găsească nod în papură că am fost ba arhivar, ba bucătar, ba gardian, ori dispecer, acum sunt ce vrea canciul meu deoarece sunt în pensie. Și chiar dacă au tot cârcoitit unii a invidie și răutate , eu am publicat peste 120 poezii în 40 dintre cele mai prestigioase reviste din România. Că dumneata nu vezi asta , nu te obligă nimeni și să fie toți liniștiți că voi mai publica în 40 de reviste, că harul vine de la Dumnezeu , nu de la oameni. Lumea literară e mare nu-i doar un oraș...fiecare poate să-și facă imagine după valoare oriunde , așa că poți fi sigur de asta, eu nu-mi fac probleme. Baftă!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vasile, tu intr-o viata de om n-ai facut bani de-o garsoniera! Tu n-ai casa! Stai in chirie la sora ta! Despre ce vorbim, putoare ordinara ce esti!!!

      Ștergere
  8. Om bun, cum îmi spui și dumneata, eu n-am nevoie să vezi dumneata personal opera mea, dacă spui că nu se poate vede decât cu lupa. Aici te înșeli, deoarece este văzută și apreciată deja la nivel internațional de unii iluștri scriitori care au făcut cronici la cărțile mele în revistele de mare prestigiu: Lumină lină, Contact internațional, Nord literar și în multe alte publicații. Nu-i loc să spun aici sumedenia revistelor. Unii dintre scriitorii și criticii literari de prestigiu internațional: Delia Muntean, Theodor Damian, Dumitru Ichim, Ion Burnar, Al. Florin Țene, Petre Rău, Daniel Marian, Baki Ymeri și mulți alții au scris despre cărțile mele și modul cum abordez poezia , care este apreciată după cum se vede că peste 100 poezii sunt publicate în revistele menționate mai sus. Așa că nu-mi fac probleme. Eu nu depind de nimeni pe plan literar. Lumea e mare, cât se vede cu ochii. După valoare fiecare își poate face imagine după valoare. Am colaboratori cu sutele în cel puțin 7 țări. Baftă! Ha, ha, ha ce mai iuiuesc si tropotesc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. VDM,tu in concediu nu mergi sa te mai aerisesti la cap? Ar fi un remediu bun,daca nu ai posibilitatea fa drumetii prin padure.

      Ștergere
  9. Măi detractor și defăimător fără scrupule, ce vorbești acolo în necunoștință de cauză. Ce grohăi acolo măi ipochimen fără nimic în capul tău sec , fără nicio legătură cu scrierile cuiva Nu fac aici comparații sau clasamente, dar începând cu marele poet Mihai Eminescu, apoi alți poeți de mare valoare, de-a lungul timpului au fost denigrați că ce vestimentație au, sau că pe unde umblă, însă prin creațiile lor au fost așezați la locul care îl merită prin valoare, iar defăimătorii au fost anihilați. Așa că lumea literară e mare -nu-i doar un oraș, nemernic defăimător ce ești, fiecare își poate face imagine oriunde în lume, așa că pe puțini îi doare în kancsi de grohăiala ta.

    RăspundețiȘtergere
  10. Vasalicuta, iar te-ai imbatat cu spirt sanitar? Detractor, Defaimator, etc Amprenta stilului tau duce catre un om bolnav cu capul, celalalt nu-ti foloseste! Canta la alte zodii, ale cancerului lui.... Sadoveanu!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. VDM asta a fost nascut beat de aia tot grohaie ca un porc,comportamental zic ... cu doi picioare,vorba lui Ioji vecinu.

      Ștergere