luni, 12 august 2024

"Din puțul gândirii..." (2)

 




11 comentarii:

  1. Mai kktule de Vasile Danut Marchis, tu te uiti dimineata in oglinda? Esti urat ca Muma Padurii! Cine sa-ti faca tie fotografii?! Nu poti tu interzice pe cineva sa-si faca poze! Esti mai paranoic ca ceasca! ha, ha, ha, ce subiecte nule gasesti si dezbati! Asa cum esti si dumneata!

    RăspundețiȘtergere
  2. VDM-asta e un jeg nenorocit-o scursura/boschetar fără scoala, prestigios la el in buda!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce mincinos ordinar jegul de vdm/cică a fost în 10/12 orașe la diverse întâlniri literare/vai de tine mai scârbă fără caracter.

    RăspundețiȘtergere
  4. Marchis Vasile Dan13 august 2024 la 00:44

    Clopotarii, oierii, palavragii, handicapații și cei care au fost certați cu legea, care tot croncănesc aici fără noimă, să rămână pe pârloage și în pădure până îi gată strechea invidieri și răutatea din ei de scuturat, dacă nu văd creația cuiva publicată în majoritatea revistelor de prestigiu din România și nu numai. Dar cum strechea răutății și invidia nu-i va lăsa niciodată...în rest doar pe acest blog vor mai avea acces să ”croncăne” sub anonimat , că în alte publicații de prestigiu, dacă sunt nu varză ci pleavă pe linie de poezie... În fond legat de ce am scris eu în postarea de mai sus defăimătorii răutăcioși cuprinși de strechea invidiei sunt anihilați.

    RăspundețiȘtergere
  5. Domnule Marchis, nu poti dumneata interzice pe cineva sa faca fotografii! Si la cele mai importante Targuri de carte, la Bucuresti, Cluj, Baia Mare se fac zeci si sute de fotografii! Cred ca in modul cum ganditi, va lipseste o doaga! Cu parere de rau spun asta! Iar lista pe care o insirati cu prestigioasele reviste unde a ti publicat, majoritatea sunt on-line, electronice si nici macar n-am auzit de ele! Eu nu ma pun cu dvs la contraverse, avand mintea hodinita (am auzit ca sunteti pensionat pe caz de boala), dar ar trebui s-o lasati mai moale, inca in literatura romana n-ati demonstrat nimic! F.A.M.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Marchis Vasile Dan13 august 2024 la 02:03

      Toate acestea au apărut și apar în format tipărit, fie lunare sau trimestriale: Alba Iulia Cultural, Arena literară, Arges, Agora literară, Arte, Banchetul, Boema, Caiete Silvane, Caietele Columna, Contact internațional, Convorbiri literare, Cuvânt românesc (Spania), Destine literare, Expres cultural, Impact, Familia, Feed Back, Hyperion, Leviathan, Literatura de azi, Litere, Lumină lină (New York, SUA), Neuma, Nord literar, Oltart, Observatorul (Toronto, Canada), Plumb, Poezii pentru sufletul meu (Canada), Portal-Maiastra, Reflex, Spații culturale, Surâsul Bucovinei, Timpul, Vatra veche, Vâlcea literară, Zenit 22 etc. Așa că pe linie literară sinteti în plop și plopul în aer ca defăimătorii și răutăcioșii invidioși cuprinși de strechea invidiei, care doar prin asta spun ce spun fără nicio legătură cu literatura, pe acest blog sub anonimat. 4-5 ratați pe linie literară, care nu sunt varză ci pleavă, ha, ha, ha, ha, Ce mă veselesc și mă pun să tropotesc și iuiesc, hui măi, În scaunul meu de LUX ergonomic în REDACTIA revistei Sintagme codrene, ca belferul, ha, ha, ha, defăimătorii pe pârloage să se topească.... În fond defăimătorii și detractorii cuprinși de strechea invidiei sunt anihilați!!!

      Ștergere
  6. MARCHIS VASILE DAN13 august 2024 la 02:05

    Aici să se uite toți la aceste reviste care apar în format tipărit, număr de număr , fie acestea trimestrial sau lunar. În acestea am fost eu publicat cu peste 120 poezii. Dacă denigratorii și defăimătorii nu doresc să vadă, atunci pârloagele să-i cuprindă, dacă vor mai grohăi fără noimă aici sub anonimat. Ha, ha, ha, ha! https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=pfbid09Gd2Ppc9FB69yjjB6YBeAevN1TxvbPK3meQJdWcHLevnE1cPLwhMNgoCotgZ6Yuwl&id=100070050586796

    RăspundețiȘtergere
  7. MARCHIS VASILE DAN15 august 2024 la 06:32

    Codreanul a doua oară cu versuri în revista Spania literară. De acum este un colaborator activ pentru această revistă. La valoarea sa discută cu personalități importante pentru a fi publicat într-o anumită revistă, nu cu orice "du-te, vino" dintr-o anumită "breaslă". Prietenii săi, care sunt cu sutele știu de ce. Pentru valoare, sinceritate și perseverență. Defăimătorii sunt anihilați!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu aveţi încredere în mine,
    Căci sunt un sărman asăujean?
    Fără de principii şi opinii bune,
    Ca un paznic și fochist zidit în zid -
    Dar sunt mulţi aşa ca mine
    Fără trecut, prezent şi viitor!!!

    RăspundețiȘtergere
  9. MARCHIS VASILE DAN, OFITER DE PRESA LSRLSR16 august 2024 la 14:27

    În curând voi tipari a douăsprezecea carte ( 95 pag. a poetului Vasile Dan Marchis, cu 32 poezii publicate în 7 numere ale prestigioasei reviste Litere. Iar anul viitor va apărea încă o carte bilingvă cu poezii din creația poetului Vasile Dan Marchis in colaborare cu Baki Ymeri, peste 30 poezii publicate în 8 numere ale revistei de mare prestigiu ARGEȘ. Mare veselie mare. Prietenii știu de ce. Pentru valoare, sinceritate și perseverență. Hu, iu, iu! Brrr! Hop! Poc! Toc! Yoc!

    RăspundețiȘtergere
  10. MARCHIS VASILE DAN, OFITER DE PRESA AL LIGII SCRIITORILOR DIN ROMANIA18 august 2024 la 01:22

    Când Codreanul a fost publicat până acum în 18 numere ale prestigioasei reviste Boem@, când ilustrul scriitor și jurnalist prof. Petre Rău, membru al Uniunii Scriitorilor din România a făcut elogioase referințe critice la versurile poetului Vasile Dan Marchis, când la cărțile sale au făcut recenzii elogioase scriitorii de prestigiu international: Theodor Damian, Dumitru Ichim, Delia Muntean, Al. Florin ȚENE, Ion Burnar, mai pot face unii defăimători răutăcioși cuprinși de strechea invidiei paravan cu lipideul că unde să meargă muza, adică doar la cine doresc ei? Nici vorbă. Aceasta vine direct în gândul scriitorului, nu prin intermediari. Sau să facă ei reguli că cine cu cine să colaboreze? Cum ai sta în fața buldozerului cu paleta de alungat țânțarii.. ha,ha,ha! Aceștia sunt excluși din rândul oamenilor, doar că îi acceptă că se tot lingușesc pe lângă unul altul să- i aprecieze. Codreanul înflorește pe lângă sute de colaboratori din 6 țări, iar defăimătorii răutăcioși cuprinși de strechea invidiei sunt anihilați și se vor topi pe pârloage de răutate, ha,ha,ha,ha!!!

    RăspundețiȘtergere