joi, 25 iulie 2024

Trump mai aproape de Casa Albă ca niciodată...


 “L-au ridiculizat, l-au criticat, l-au sabotat, l-au demonizat, l-au dat pe mâna procurorilor, l-au târât prin tribunale, l-au condamnat, au dorit să-i provoace falimentul economic, i-au atacat familia, copiii și soția iar acum au recurs la tenativa de asasinat. Stânga radicală nu se oprește din violența verbală până când un nebun decide să apese trăgaciul unui pistol automat.

Trump a supraviețuit miraculos iar vinovații pentru uriașă breșă de securitate vor fi pedepsiți.
Vor rămâne teferi toți pseudo-jurnaliștii, politrucii, bufonii, influensării și clovnii micilor ecrane care l-au comparat pe Trump cu Hitler, folosind critica de exterminare a adversarului.
Vă amintiți de retorica pugilistică a lui Robert De Niro? Invitația la decapitare făcută de Kathy Griffin sau Marilyn Manson? Propunerea de înjunghiere din piesa „Shakespeare in the Park”? Sugestia de otrăvire a lui Trump făcută de Anthony Bourdain? Dar zisele lui Reid Hoffman: „Da, mi-aș fi dorit să-l fac [pe Trump] un martir adevărat.”
Chiar și Biden, săptămâna trecută, s-a lăudat: „Am un singur job, și acesta este să-l înving pe Donald Trump… E timpul să-l punem pe Trump în fața țintei.”
Să mai notăm că lui Robert Kennedy, Jr. nu i s-a oferit protecția Serviciului Secret.
Stânga vrea să aibă monopolul violenței legitime.
Știu că și pe la noi se făceau liste negre cu susținătorii lui Trump — iar un profesor smintit chiar cerea o „curățenie de primăvară”, adică lichidarea vocilor dizidente în raport cu presa oficială.
Un om de 78 ani candideză la funcția cea mai înaltă-n Stat nu pentru că n-are bani, faimă sau o viață luxoasă. Trump s-a pus, la propriu, în bătaia puștii doar pentru că-și iubește țara. Și prețul dragostei e, uneori, sacrificiul suprem.”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu