luni, 23 septembrie 2024

Costache Chertif: „Un om sănătos e un om puternic”


 Un om sănătos e un om puternic. Iar responsabilitatea pentru ca a țară să aibă oameni puternici este și a medicilor. Ei sunt armata în alb a unei țări, sunt cei care informează, fac profilaxie, tratează și se sacrifică adesea. Ei fac mult mai mult decât se poate descrie în limitele unor discursuri publice. Dar, în general, munca e discretă, tenacitatea e modestă, iar performanța e preocupată.

➡Stimați prieteni,
Doresc să vorbim aplicat despre sistemul de sănătate din România, despre părțile lui bune și rele, despre ce putem face noi ca profesioniști pentru ca acesta să fie mai eficient, mai flexibil.
➡Vă invit să-mi fiți alături la lansarea unui proiect ambițios și esențial pentru viitorul României: „SĂNĂTATEA NAȚIUNII”.
➡Un eveniment care va reuni invitați din toate domeniile: de la sănătate la educație, de la social la politică. Pentru că fiecare are partea sa de aport la mai binele sănătății națiunii noastre.
➡Evenimentul va avea loc vineri, 27 septembrie 2024, începând cu ora 17.00, la ATP Tech Center Baia Mare.
➡Aș fi onorat să vă am printre oaspeți!
**********
Președintele AUR, George Simion, a vizitat Maramureșul. Nu a venit neapărat pentru Sărbătoarea Castanelor, ci pentru a se afla în mijlocul maramureșenilor. Dimineața, George Simion s-a întâlnit cu oameni din Borșa și Vișeu de Sus, iar după masă cu băimărenii prezenți la Sărbătoarea Castanelor.
Președintele AUR a anunțat că își donează indemnizația de parlamentar până la finalul de mandat pentru cei afectați de inundațiile din Moldova.
➡️George Simion a fost singurul candidat la alegerile prezidențiale, prezent la sărbătoarea municipiului.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu