marți, 24 septembrie 2024

Invitație la teatru - Dans&Performance, ediția a II-a


 Dragii noștri,


Mai sunt câteva zile până la întâlnirea cu cea de-a doua ediție a festivalului nostru. Ce puteți vedea la 𝗲𝗫𝗰𝗲𝗻𝘁𝗿𝗶𝗰 𝗱𝗮𝗻𝗰𝗲 𝘁𝗲𝗮𝗺(𝗦) 𝗶𝗻𝘁𝗲𝗿𝗻𝗮ț𝗶𝗼𝗻𝗮𝗹 𝗳𝗲𝘀𝘁𝗶𝘃𝗮𝗹, cel mai nonconformist festival din Baia Mare? Patru companii de top din București, patru coproducții internaționale cu artiști din Argentina, Franța, Spania, Slovacia, Chile, Ungaria, Brazilia, Maroc și Tunisia, coregrafi celebri printre care Gigi Căciuleanu, Ioana Marchidan, Simona Dabija, Mădălina Dan, FrenÁk, Nicanor de Elia, Arcadie Rusu și Cosmin Manolescu, o seară dedicată legendarei Pina Bausch, spectacole în spații neconvenționale, etc.

Nu ratați întâlnirea cu cel mai important festival de teatru-dans & performance al acestei toamne din România. Redescoperiți corpul în mișcare și, odată cu el, orașul în care locuiți. Din 29 septembrie, 𝗲𝗫𝗰𝗲𝗻𝘁𝗿𝗶𝗰 𝗱𝗮𝗻𝗰𝗲 𝘁𝗲𝗮𝗺(𝗦) 𝗶𝗻𝘁𝗲𝗿𝗻𝗮ț𝗶𝗼𝗻𝗮𝗹 𝗳𝗲𝘀𝘁𝗶𝘃𝗮𝗹 pune Baia Mare pe picioare!
 
Biletele sunt disponibile online pe www.entertix.ro și la casieria teatrului. Prețul unui bilet la spectacolele din festival costă 15 lei. Elevii și studenți beneficiază de intrare gratuită, în limita locurilor disponibile.
____________________
Program casieria Teatrului Municipal Baia Mare
Luni și Marți: ÎNCHIS (doar rezervări telefonice)
Miercuri și Joi: 12.00 – 14.00
Vineri, Sâmbătă și Duminică: 17.30 – 19.30 și cu o oră înainte de începerea spectacolelor
Informații: 0736216437

Finanțatori: Administrația Fondului Cultural Național, Consiliul Județean Maramureș, Primăria și Consiliul Local Baia Mare
___________
Acest proiect este realizat cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Maramureș.
Proiect co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Programul nu reprezintă în mod necesar poziţia AFCN. AFCN nu este responsabilă de conținutul programului sau de modul în care rezultatele programului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu