marți, 24 septembrie 2024

Becali și Simion au supendat campania electorală. S-au dus împreună la Pechea să ajute sinistrații


Gigi Becali, patronul de la FCSB, a anunțat că revine în politică. În acest week-end, latifundiarul s-a deplasat alături de George Simion, liderul AUR, în localitățile afectate de inundații din Galați.

Gigi Becali va candida pe un loc eligibil la Camera Deputaților. Gigi Becali îl va susține pe George Simion la alegerile prezidențiale din acest an și a declarat că va candida pe listele AUR pentru Camera Deputaților. Cei doi s-au filmat împreună la Pechea, o localitate din Galați afectată grav de inundații, iar politicianul a anunțat și el că va fi susținut de Becali.

George Simion şi zeci de membri AUR vor pleca către Pechea cu 10 TIR-uri încărcate cu materiale de construcţii şi de iegienă. Liderul AUR a precizat că toate materialele sunt cumpărate din România, astfel încât banii vor rămâne în ţară.

„Noi, săptămâna aceasta, suntem la Pechea, construim case pentru cei care au nevoie. Se poate, putem, noi, românii. Nu am fost niciodată un neam de traistă. Noi am construit Transfăgărășanul, putem dacă suntem uniți. Și ne-am unit”, a spus George Simion într-un videoclip apărut pe pagina lui de TikTok.

„M-am alăturat AUR și îl voi susține pe George Simion la alegerile prezidențiale. Eu nu doar că îl voi susține pe el, dar voi candida pe listele AUR pentru Camera Deputaților. Atât pot sa va spun pentru moment”, a declarat Gigi Becali.

Gigi Becali: „Eu consider că Simion este unul din oamenii cum nu prea a fost in România, politician până acum. Nici chiar eu, când candidam. Pe mine m-au biruit si mândria, si trufia, si dorinta de stapanire. Dar la el e altceva, el are patriotism, e clar ca are si smerenie, nu-l poate birui mândria.”

Cristi S.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu