marți, 24 septembrie 2024

Luminita Arhire: Șosetele lui Rareș Bogdan


 MOTTO: „Nu s-a pus problema unui OUG de modificare a Legii Electorale. Nimeni din PNL nu a solicitat premierului sa dea Ordonanța de Urgență astfel încât Președintele Klaus Iohannis să poată candida independent pe listele PNL. PNL a depus prin liderii celor două Camere ale Parlamentului un amendament la legea privind alegerea Camerei Deputaților și Senatului care să-i permită Șefului Statului să candideze pe listele unui partid politic în ultimele 3 luni de mandat. Este vorba de un amendament care ar urma să modifice Legea 208/2015 prin care s-ar modifica art.5, alin.2 din această lege.” (Rareș Bogdan, 19 septembrie 2024)

………………………………………………………………..............................

Știu, știu… o să ziceți că sunt răutăcioasă… că nu-i frumos… că puteam să trec cu vederea. Bine, sunt de acord… dar, după ce o să-mi spuneți toate astea, mă voi încăpățâna să afirm: EU N-AM VĂZUT PÂNĂ ACUM PROSTĂLĂI MAI CU ȘTAIF DECÂT LIBERALII! Nu știu cum l-au convins colegii de partid pe nefericitul de Daniel Fenechiu să vină la ANTENA 3 CNN în studio -poate o fi tras bățul scurt, poate l-or fi prins dormind în Parlament, l-au fotografiat și acum îl șantajează, poate i-au promis că pun mână de la mână și-i fac cadou un Ferrari Purosangue dacă se sacrifică… n-am de unde să știu- dar, dacă ați văzut emisiunea „În fața națiunii ” din 23 septembrie 2024, v-ați dat seama doar privindu-l pe reprezentantul liberalilor că dânsul a fost ilustrarea perfectă a mult-apreciatei cugetări ce a făcut deja istorie: „…am fost un dobitoc, onorată instanță!”.

Asta pentru că liberalii l-au trimis pe Fenechiu să explice de ce-a întrebat el la Biroul Electoral Central ce anume înseamnă „candidat independent”, când ar fi putut să se uite pur și simplu în DEX și primea răspunsul aproape instantaneu! Însă tristețea mea cea mare este că nu a tras bățul scurt domnul Rareș Bogdan. Că eu pe el l-aș fi așteptat la ANTENA 3 CNN să ne povestească cu talent ce și cum… Mai ales că el este cel mai deștept din PENELEU și deja știe ce-o să se întâmple cu propunerea de modificare a legii vârâte cu forcepsul înapoi în Parlament, prin același orificiu prin care ieșise mai demult. Iată ce ne asigură Rareș că va urma:

„Legea fiind organică, aceasta se va modifica în Camera Deputaților cu majoritate calificată. Sunt absolut convins că toți cei care astăzi încearcă să fie «eroii respectării legii», VOR VOTA. Nu am nici cea mai mică îndoială că legea VA TRECE. Nu lăsăm pe nimeni în urmă. Nu uităm. AVEM CARACTER. Știm ce avem de făcut. Șocul de ieri și de astăzi se va transforma în IZBÂNDA DE MÂINE. Folosim experiența. Ne respectăm președinții de partid și de țară. Privim spre viitor. AVEȚI ÎNCREDERE!” (Rareș Bogdan, 19 septembrie 2024)



Măi musiu, ești tare nostim! Eu m-am prăpădit de râs! Deci… am râs zdravăn și până să ajung la pasajul cu „AVEM CARACTER”… însă când am citit asta, chiar că era să leșin! Ca să nu mai spun că, mai târziu, tot în platoul ANTENEI 3 CNN, era Alexandru Muraru, apărător al viitorului președinte Ciucă, dar, de fapt, lingău al aproape fostului președinte Klaus, care avea și el față rotundă, țeastă lucioasă, sacou cu dungulițe și batistuță la piept, așa că nu m-am putut opri să nu mă gândesc încontinuu la matale!

Sper că recunoști șosetele din fotografie, că doar ai ținut să le arăți poporului și le-ai purtat ani de zile cu mândrie, Rareș dragă, din 2019 și până mai ieri, fără să te obosești să le speli… Și-acum, fii atent: deci, PESEDEUL, știi tu… CIUMA ROȘIE… PARTIDUL DE PUȘCĂRIABILI… având ADN-ul defect din pricina CORUPȚIEI… aflat PE TOBOGAN… ei, taman PESEDEUL acela vine astăzi cu șosetele îndelung purtate de tine, aromate și bine fezandate, și ți le pune în loc de batistuță, dragă! Deoarece Marcel Ciolacu tocmai a zis că pesediștii nu votează modificările despre care tu știi sigur că vor fi votate. Și dacă nu vi le votează ei, cine să le voteze? USR-ul care a și anunțat că vă dă la Curtea Constituțională, ca să vă facă de râs? AUR-ul? neafiliații? Vezi, Rareș, eu ți-am mai spus, dar nu vrei să bagi la cap: e interesant sloganul M**E PSD, dar zău că depinde la ce capăt al sloganului ajungi până la urmă!


Autor: Luminita Arhire

Sursa: Gândeste.org

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu