vineri, 6 septembrie 2024

Pentru poe(i)tul VeDeM, fondatorul revistei „Sintagme codrene” și „Izvoare codrene”

 


4 comentarii:

  1. Cu defăimători, detractori și lingușitori fără substanță nu stau de vorbă (Vasile Dan Marchiș)

    RăspundețiȘtergere
  2. Vorbește tu denigratorule și defăimătorule cuprins de strechea invidiei, la cine dorești din grota gândirii tale, nu mie. Nu-ți permit defăimătorule să furi materiale scrise de mine, să le postezi în văgăuna ta de blog. De câte ori ți-am spus, încetează! Să-ți fie rușine!

    RăspundețiȘtergere
  3. Tot ce este pus pe facebook este destinat publicului! Cat despre „vagauna” mea de blog, atata timp cat are peste 3000 de vizitatori zilnic este de bine! Nu te salut, nu vorbesc cu prostii!

    RăspundețiȘtergere
  4. Marchis Vasile Dan9 septembrie 2024 la 03:59

    Eu nu discut cu defăimători cuprinși de răutate și strechea invidiei, cum nici cu gașca acestora, care impun unora , peste tot, chiar și prin mail (evident prin răutate) că cine cu cine să discute, cu cine să colaboreze. (Am dovada pe acest sistem de socializare). La talentul și imaginea mea pe linie literară, intervenția defăimătorilor că cine cu cine să colaboreze este egală cu ZERO. Eu mi-am ales colaboratorii și prietenii în plan literar, care sunt cu sutele. Sunt blocați și îndepărtați toți defăimătorii care au comentat aici sub anonimat, pe care îi supără adevărul . I-am depistat pe toți acești nemernici și i-am blocat. Comentariile acestor nemernici care grohăie aici sub anonimat în mod indecent este pleavă. Eu am colaboratori cu sutele în 5 țări, așa că răutăcioșii cuprinși de strechea invidiei, pe care îi supără adevărul pot să se spânzure de invidie pe pârloage că nu mă interesează. Ha, ha, ha, ce mă veselesc și mă pun să tropotesc, hui măi. Deja în redacția revistei ”Sintagme codrene” e mare veselie. Hui, măi, Tropotita de pe Mara, să se audă în toată țara. IHAI MĂI!

    RăspundețiȘtergere