joi, 26 septembrie 2024

Groparul Iohannis a răvășit încă o dată PNL!

 


Despre declarațiile președintelui Klaus Iohannis liberalii au aflat de la televizor. Mai mulţi lideri ai partidului au povestit, că nu le-a venit să creadă când au auzit că sunt  criticați pentru promovarea proiectului de lege care îș viza direct. Și care, sigur, s-a născut din inițiativa lui, că de la Palatul Cotroceni li s-a cerut să rezolve acest aspect legal pentru ca Iohannis să poată candida

„Să îi dăm afară pe cei doi iniţiatori!”, a spus unul dintre liderii partidului, miercuri seară, nervos, referindu-se la senatorul Daniel Fenechiu şi la deputatul Gabriel Andronache, cei doi parlamentari care au fost puşi să semneze amendamentul de modificare a Legii electorale.

„Nu îl pune nimeni preşedinte, după ziua de azi ne-a pierdut şi pe cei câţiva care mai aveam respect pentru el”, a spus unul dintre liderii PNL.

Singurul care îl mai susține pe Iohannis este Nicolae Ciucă.

Președintele dinamitează  pur şi simplu campania electorală a PNL, dar şi şansele lui Ciucă de a ajunge în al doilea tur al prezidenţialelor, este opinia generală în partid.

Sentinţa dată de IICCJ prin care Iohannis mai pierde o casă, dar și dezvăluirile despre cheltuielile cu deplasările sale apasă greu  pe campania lui Nicolae Ciucă, care este deja sub aşteptări.

Mulţi dintre liberali spun că, aşa cum le arată cifrele din analizele interne, mare parte dintre voturile partidului vor merge la prezidenţiale nu la Ciucă, ci la un alt candidat, ceea ce prefigurează un eşec răsunător la alegeri.

Dacă sondajele se confirmă, după alegerile care se încheie pe 8 decembrie va exista, cu siguranţă, un Congres al PNL pentru alegerea unei noi conduceri.

Amendamentul propus de PNL a tulburat apele în Coaliție

Nicolae Ciucă şi-a asumat chiar  o posibilă rupere a Coaliţiei de guvernare.  Acesta a declarat, marţi, că nu mai doreşte să participe la şedinţele cu PSD şi că nu vede cum mai poate exista o alianţă cu partidul lui Ciolacu după alegeri.

Și toate astea s-au petrecut și se petrec din cauza lui Iohannis, adevăratul gropar al PNL. Și când te gândești că el voia să distrugă PSSSDDDEEE-ul!

 

Sursa: Antena3.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu