marți, 4 iulie 2017

Comunicat de presă. TABĂRĂ DE SELECȚIE - Acțiunea pentru copii născuți în 2003, amânată

În perioada 23 iunie - 1 iulie, Federația Română de Fotbal trebuia să organizeze la Tărlungeni o tabără de selecție pentru copii născuți în 2003. Această acțiune la care urmau să participe 160 de juniori români (inclusiv cinci copii din Maramureș) a fost amânată pentru perioada 26 iulie - 5 august.
Din motive obiective, tabăra de selecție pentru copii născuți în 2003 care ar fi trebuit să aibă loc la finalul lunii iunie a fost amânată pentru perioada 26 iulie - 5 august. Pentru că pe lista celor convocați figurau și 25 de juniori legitimați la cluburi din străinătate, FRF a hotărât ca aceștia să fie testați conform calendarului inițial, la Centrul Național de Fotbal de la Buftea.
Pentru tabăra din Tărlungeni au fost convocați și cinci copii din Maramureș. Este vorba despre Ionuț Pop (mijlocaș central) și Vlad Bicuschi (atacant) de la Plimob Sighetu Marmației, respectiv despre Paul Coza (mijlocaș central), Florin Balha (mijlocaș ofensiv) și Bogdan Jeler (atacant) de la ASF Kiss Baia Mare.
În 26 iulie este planificată sosirea jucătorilor. Zilele de 27-29 iulie sunt dedicate primelor acțiuni de selecție, coordonate de Ion Geolgău - manager departament Scouting în cadrul FRF. În 30 iulie începe selecția finală, pentru care vor fi reținuți doar jucătorii care ar putea face parte din selecționata națională la categoria de vârstă Under 14. Această parte va fi coordonată de Vasîi Adrian - antrenorul reprezentativei U14.
Jucătorii trebuie să aibă asupra lor adeverință medicală și echipament complet de joc.
La această acțiune va fi prezent și Emil Kemenes - referent zonal din partea FRF pentru Maramureș.
                                                                              AJF MM

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu