vineri, 14 iulie 2017

Invitaţie pentru antologia poetică „eCREATOR” - CENACLUL „eCREATOR” - 1



Vi se face invitaţia să colaboraţi pentru realizarea antologiei literare poetice CENACLUL „eCREATOR” - 1 din seria „eCREATOR”, un proiect deja implementat în condiţii grafice de excepţie.

Textele dvs le veţi trimite NUMAI pe adresa rosiianu@yahoo.com!
VETI face precizarea PENTRU ANTOLOGIA ECREATOR 1

Volumul va apărea în conditii de lux, coperta dublu cretat lucios, înfoliat. Interiorul va fi făcut cu hârtie albă de 80 gr, pentru o cât mai bună procesare a fotografiilor autorilor.
Absolut TOATE textele trimise pentru această antologie vor fi publicate şi pe versiunea on-line a revistei eCREATOR, respectiv www.ecreator.ro, dar se vor afla ŞI în vizorul nostru la realizarea următoarelor numere de revistă.
AUTORII înscrişi vor fi incluşi în ordine alfabetică, pentru a se evita orice discuţie.
Cei INTERESAŢI - în funcţie de opţiunea lor finală - vor vira suma aferentă în contul următor:

Asociatia Social Cultural Creştina ECREATOR,
CIF 35520804
Swift RNCBROBU
Cont RO63 RNCB 0182149 09384 0001 deschis la BCR Sucursala Baia Mare.
reprezentată prin Ioan Romeo Roşiianu, preşedinte.
Baia Mare, Maramureş, cod 430251
B-dul Bucureşti 21A/11

Varianta 1 - Cei care ÎŞI VOR REZERVA varianta minimă de 5 pagini, VOR ACHITA în contul de mai sus suma de 150 lei şi vor trimite cât mai curând pe adresa rosiianu@yahoo.com COPIE după dovada achitării plăţii, împreună cu 15 poeme, pentru ca, în funcţie de lungimea acestora, să li se acorde exact spaţiul convenit. Textele vor fi însoţite de 3 fotografii ale autorului şi de un scurt CV literar al acestuia.  Pentru aceasta opţiune, fiecare autor va primi acasă şi două exemplare din lucrare.

Varianta 2 - Cei care ÎŞI VOR REZERVA varianta de 7 pagini, VOR ACHITA în contul de mai sus suma de 200 lei şi vor trimite cât mai curând pe adresa rosiianu@yahoo.com COPIE după dovada achitării plăţii, împreună cu 20 poeme, pentru ca, în funcţie de lungimea acestora, să li se acorde exact spaţiul convenit. Textele vor fi însoţite de 3 fotografii ale autorului şi de un scurt CV literar al acestuia.  Pentru această opţiune, fiecare autor va primi acasă şi 2 exemplare din lucrare.

Varianta 3 - Cei care ÎŞI VOR REZERVA varianta de 10 pagini, VOR ACHITA în contul de mai sus suma de 250 lei şi vor trimite cât mai curând pe adresa rosiianu@yahoo.com COPIE după dovada achitării plăţii, împreună cu 30 poeme, pentru ca, în funcţie de lungimea acestora, să li se acorde exact spaţiul convenit. Textele vor fi însoţite de 3 fotografii ale autorului şi de un scurt CV literar al acestuia.  Pentru această opţiune, fiecare autor va primi acasă şi 5 exemplare din lucrare.

CEI INTERESAŢI SUNT RUGAŢI SĂ FACĂ ASTA până cel mai târziu data de 31 august 2017, iar de la data de 1 septembrie începe tehnoredactarea lucrării.

VOLUMUL va fi lansat iniţial în Baia Mare, DAR SE VOR FACE LANSĂRI în toate marile centre culturale ale ţării, ca să poată participa toţi autorii incluşi, fiecare în zona lui.
AŞTEPTĂM SUGESTII de la cei înscrişi pentru alte locuri de lansare.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu