vineri, 14 iulie 2017

Nicu Alifantis la „Oarţa-Bicaz Music Festival”

       
         În perioada 21 - 22 iulie 2017 se va desfășura pe esplanada Pensiunii Poiana din comuna Oarța de Jos, jud. Maramureș, prima ediție a festivalului de muzică live OARȚA – BICAZ MUSIC FESTIVAL.
Evenimentul reprezintă o premieră pentru această zonă, organizatorii dorind să dezvolte și să dinamizeze viața culturală printr-un eveniment special. Artiștii invitați pentru a concerta pe scena evenimentului din această ediție sunt: NICU ALIFANTIS, A.G.WEINBERGER și SILVAN STÂNCEL. Dincolo de cele trei concerte speciale, în cadrul evenimentului va avea loc o expoziție de pictură semnată de ȘTEFAN BOGDAN STRÂMTU. Totodată, în cadrul festivalului, vor avea loc lansări de carte, CD și discuții tematice după cum urmează: Nicu Alifantis - lansare audiobook „Scrisori nedesfăcute” dublată de prezentare carte și CD; A.G. Weinberger – lansare carte „Singular” dublată de prezentare CD; Silvan Stâncel - lansare carte „Incredibil.Iubesc” dublată de prezentare CD.
"Festivalul se adresează tuturor iubitorilor muzică bună și inedit! Zona este superbă și merită să evadezi pentru câteva zile din stresul orașului pentru a te bucura într-un cadru natural de concerte și artiști speciali sau să te bucuri de expoziția de pictură semnată Ștefan Bogdan Strâmtu” spune Silvan Stâncel, inițiatorul și managerul acestui proiect.
Intrare gratuită!

                                                                                      C.L.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu