luni, 3 iulie 2017

Simona Halep, debut spectaculos la Turneul de la Wimbledon

Simona Halep a început azi, 3 iulie, Turneul de la Wimbledon și a jucat în runda inaugurală cu neozeelandeza Marina Erakovic, jucătoare venită din calificări.
Jucătoarea română s-a calificat luni în turul al doilea al turneului de Mare Şlem de la Wimbledon, după ce a învins-o pe neozeelandeza Marina Erakovic în două seturi, 6-4, 6-1.
Cele două jucătoare s-au înfruntat o singură dată, în 2015, la US Open, în primul tur, Erakovic (29 ani, 129 WTA) abandonând la scorul de 6-2, 3-0 pentru Halep.
Simona Halep (25 ani, numărul doi mondial), finalistă anul acesta la Roland Garros, a jucat o semifinală la Wimbledon, în 2015, anul primei ei finale de la Paris, iar anul trecut s-a oprit în sferturile de finală.
Simona Halep, a doua favorită la Wimbledon, are două victorii pe iarbă şi un eşec în acest an, după ce s-a oprit în sferturi la Eastbourne, fiind învinsă joi de daneza Caroline Wozniacki, cu 5-7, 6-4, 6-1.
Într-un posibil sfert de finală, Halep ar putea să joace cu britanica Johanna Konta. În turul II Simona noastră o va înfrunta pe brazilianca Beatriz Haddad Maia, iar o posibilă adversară în optimi ar fi rusoaica Elena Vesnina.


                                                                   Cristi SOMEŞAN

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu