sâmbătă, 12 mai 2018

CSM Bucureşti a fost învinsă categoric de Gyor în Liga Campionilor

CSM Bucuresti a fost invinsa in semifinalele Ligii Campionilor la handbal feminin, in prima partida din Final Four-ul disputat la Budapesta, in fata formatiei maghiare ETO Gyor, scor 26-20.
 A fost un meci in care fetele noastre au cazut inexplicabil la 16-16 in minutul 40, dupa ce s-au chinuit aproape o ora sa egaleze situatia pe tabela, ulterior unui inceput foarte slab al fetelor noastre, campioane ale Europei in 2016.
Inceputul de meci a fost unul catastrofal pentru CSM Bucuresti, care s-a dovedit incapabila in primele 10 minute sa marcheze vreun gol in poarta lui Grimsbo. Cu 3-0 au condus maghiarele pe tabela, pana cand elevele lui Johansson si-au revenit putin si au reusit sa conteze si ele in atac.
Per total, diferenta in prima parte, care s-a terminat 12-10 pentru Gyor, s-a facut in apararea extrem de subreda a CSM-ului si intr-o lentoare aproape inexplicabila a jucatoarelor noastre, care imediat dupa ce marcau se intorceau foarte incet in propria jumatate si primeau goluri foarte rapid de la elevele lui Ambros Martin.
8 la suta a fost procentajul paradelor portarilor noastri, nici Ungureanu, dar nici Grubisici nefiind la inaltimea unei semifinale de Liga Campionilor.
Chiar si asa, româncele au avut de doua ori sansa unei egalari pe tabela, mai ales Niombla pe final la 10-11 putea marca usor, dar a ratat singura cu portarul, sutand in bara.
Dupa pauza, 10 minute a trebuit sa sufere CSM Bucuresti pentru ca in sfarsit pe tabela sa apara un rezultat de egalitate, 16-16 mai exact, rezultat stabilit in minutul 40, dupa 5-6 minute de cadere a lui Gyor, ale carui atacuri au fost bine blocate de apararea noastra, mai ales de catre portarita croata Grubisici.
Dar dupa acel 16-16, si dupa ratarea unei posibilitati unice de a conduce pentru prima data in aceasta zi, fetele lui Johansson au cazut total, ratand ocazie dupa ocazie, totalizand peste 9 minute la rand fara gol marcat.
Kurtovici a oprit aceasta vraja in minutul 51, cu gol marcat de la 7 metri, dar era deja tarziu, pentru ca Gyor avea deja plus 4 pe tabela.
Nu s-a mai putut face nimic dupa aceasta cadere, asa ca Gyor a castigat, meritat am spune, intr-o atmosfera de vis facuta de fanii maghiari. Cristina Neagu, trebuie sa o recunoastem, nu a fost in ziua ei foarte buna, foarte putine reusite, foarte multi nervi, foarte multa teama in a arunca de la distanta.

CSM Bucuresti se va lupta din nou pentru bronz la Final Four, asa cum s-a intamplat anul trecut. Ziare.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu