marți, 8 mai 2018

Mai sunt 4 zile! Înscrierile în Concursul Internațional Discovery continuă până pe 11 mai la orele 14:00!


Dragi dascăli,
Avem plăcerea de a vă invita să luați parte, în perioada 24-25 mai, la o competiție nemaivăzută: cea la finalul căreia toți participanții sunt declarați învingători. Copii, cadre didactice sau chiar părinți – câștigul pe care-l aduce participarea la Concursul Internațional Discovery este unul consistent și de netăgăduit.
 
Ne reinventăm sistematic pentru a rămâne în fruntea ierarhiei: reviste de concurs de calitate, conținut îmbunătățit și premii atractive pentru cei mici, iar pentru dumneavoastră, o colaborare facilă și axată pe nevoile cadrelor didactice și, nu în ultimul rând, cel mai tare sistem de bonusare al momentului.
 
Iată șapte motive majore care te vor determina să te înscrii, de îndată, la cea de-a XV-a ediție a Concursului Internațional Discovery!
  1. Prețuim timpul și eforturile tale la justa lor valoare. Iată politica noastră de discount-uri: 
  • 3 RON/copil înscris în cazul unităților ce înscriu în concurs între 20 și 49 de copii;
  • 4 RON/copil înscris în cazul celor ce înscriu între 50 și 99 de copii;
  • 5 RON/copil înscris în cazul unităților ce cumulează minim 100 de înscrieri. 
Unitățile care înscriu în concurs un număr de minim 100 de copii vor primi ca bonus Cupa Discovery și 5 înscrieri gratuite în plus. Cele 5 înscrieri gratuite se acordă pentru fiecare 100 de copii înscriși.
  1. Trimitem tuturor cadrelor didactice implicate un set complet de documente ce pot fi anexate dosarului personal. Acesta constă într-o diplomă de coordonator, un contract de parteneriat educațional și o adeverință ce atestă calitatea de organizator al acestui proiect la nivel de unitate. Tot ce trebuie să faci este să înscrii în concurs un lot de minim 5 copii. Proiectul este înscris în CAER 2018.
  2. Poți înscrie un lot restrâns de participanți. Se acceptă participarea unor loturi de 5-19 copii, acest fapt determinând o ușoară modificare a condițiilor de participare. Mai mult decât atât, pentru a vă ajuta să atingeți un prag de discount superior, acceptăm chiar și înscrierile ce reunesc participanți din mai multe unități de pe raza aceleiași localități. 
  3. Modalitatea de notare și de premiere este complet inedită. Copiii care vor răspunde corect la toate întrebările nivelului lor primesc titlul de performeri internaționali și au șansa de a câștiga o imprimantă, o tabletă sau o cameră foto digitală în cadrul tragerii la sorți din luna iunie. 
  4. Suntem generoși. Oferim fiecărui participant un pachet de concurs ce constă dintr-o revistă de concurs (24 de pagini în format A4), o diplomă de merit/participare și un premiu de participare garantat! 
  5. Scapi de stresul generat de corectarea lucrărilor și de centralizarea rezultatelor. Evaluarea formularelor de concurs este responsabilitatea exclusivă a comisiei noastre de evaluare. Tot ce trebuie să faci este să ne trimiți formularele din reviste, de restul ne ocupăm noi.
  6. Beneficiezi de transport gratuit prin curier, cu plata în momentul primirii coletului. Unitățile ce înscriu în concurs minim 20 de copii vor beneficia atât de discount-urile menționate la punctul 1, cât și de transport gratuit prin curier. 
Prețul pachetului de concurs este de 12 RON/copil înscris (acestei sume aplicându-i-se unul dintre nivelurile de discount descrise pe larg la punctul 1), iar la concurs pot participa toți copiii cu vârste cuprinse între 3 și 14 ani din ciclurile preșcolar, primar sau gimnazial.

CUM TE ÎNSCRII?
Înscrierile se pot efectua până la data de 11 mai, orele 14:00, la unul dintre aceste două numere de telefon:
 
0765/036.056 – Ioana Berariu
 
0722/228.529 – Ramona Mitruți

Pentru înscrierea online utilizați butonul de la finalul acestui e-mail.
 
Concursul Internațional Discovery te ajută să crești calitatea actului educațional și a rezultatelor învățării într-o manieră distractivă și flexibilă. În plus, poți monitoriza rapid rezultatele și poți corecta imediat eventualele carențe. Peste 100.000 de copii și 10.000 de dascăli din România, Spania, Bulgaria și Republica Moldova sunt deja parte integrantă a acestui amplu proiect.
ÎNSCRIERE ONLINE

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu