luni, 22 iunie 2020

[Europe Direct Maramures] Dezbatere publica: Ce face Europa pentru mine?


Bună ziua,
Fii alături de noi la o dezbatere online legată de una dintre prioritățile Comisiei Europene, un angajament puternic și temerar, menit să schimbe modul în care producem, consumăm și ne raportăm la mediul înconjurător.
Care sunt domeniile de activitate vizate de Planul Ecologic (verde) European și ce acțiuni a întreprins Uniunea Europeană până acum?
Cum putem fiecare să contribuim la atingerea obiectivului: „Primul continent neutru din punct de vedere al impactului asupra climei” (2050)?

Schimbările climatice, pierderea fără precedent a biodiversității și răspândirea unor pandemii devastatoare ne transmit un mesaj clar: a sosit vremea pentru a ne repara relația pe care o avem cu natura.
În această perioadă când comunitatea mondială este chemată să își re-examineze relația cu lumea naturală, un lucru este cert: în pofida tuturor avansărilor tehnologice suntem complet dependenți de ecosisteme sănătoase și puternice pentru apă, hrană, medicamente, îmbrăcăminte, combustibili, adăpost și energie, pentru a menționa doar câteva.

Tipul evenimentului: Zoom meeting.
Data: 26 Junie, 2020;    Ora: 12:00 (ora Bucureștiului)

Pentru înregistrarea la eveniment va rugam să folosiți link-ul:
După înregistrare veți primi un mesaj de confirmare conținând și datele de acces la eveniment.
Datele pentru inregistrare se gasesc si în cadrul evenimentului creat pe pagina de Facebook a Centrului Europe Direct Maramureș. Pagina de Facebook @EuropeDirectMaramures
Cu stima,
Dr.ing. Radu BIG
Director executiv CDIMM Maramures (CEO)
Coordonator Centrul Europe Direct Maramures
tel: +40 262 224870
fax: +40 262 222409
mobil: +40 744 398063
Web: http://europedirect.cdimm.org/Facebook: https://www.facebook.com/EuropeDirectMaramures/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu