miercuri, 18 ianuarie 2017

A murit marele actor Ion Besoiu


Celebrul actor Ion Besoiu, interpret al căpitanului Anton Lupan în serialul TV „Toate pânzele sus!“, a murit miercuri, 18 ianuarie, la vârsta de 85 de ani, la Institutul C.C Iliescu din Capitală.
Actorul era internat la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare „Prof. Dr. C.C. Iliescu", unde s-a înregistrat decesul, în cursul dimineţii de azi. În ultimele zile, Ion Besoiu fusese mutat în secţia de Terapie Intensivă a instituţiei, starea sa fiind foarte gravă.
Ion Besoiu a fost căsătorit de patru ori, prima dată, la 23 de ani, iar ultima dată, la 61 de ani. Are o fiică, Ioana, din căsnicia cu actriţa Emilia Dobrin, care i-a dăruit doi nepoţi, gemeni: Nicolae şi Anastasia. „Îmi doresc să-i văd mergând la şcoală“, spunea anul trecut actorul în ultimul interviu acordat pentru „Adevărul“.
Trupul neînsufleţit al actorului Ion Besoiu, care a încetat din viaţă la vârsta de 85 de ani, va fi depus, vineri, la Teatrul Bulandra din Bucureşti, iar înmormântarea va avea loc sâmbătă, a declarat Alexandru Darie, directorul instituţiei teatrale, pentru News.ro.
Dumnezeu să-l odihnească în pace şi să-i dea odihnă veşnică!


                                                                                                      C.L.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu