sâmbătă, 1 iulie 2017

1 iulie: Rugăciune împotriva păcatului la Catedrala Ortodoxă din Cluj-Napoca

”Veniți alaturi de noi in rugaciune sambata 1 iulie 2017 la Catedrala Mitropolitana din Cluj Napoca, începand cu ora 11.00, ca sa ne rugam impreuna lui Dumnezeu pentru fratii nostri cazuti în pacatul homosexual”, se arată într-o chemare a unei parohii ortodoxe clujene pe Facebook.
Poate că lipsesc cinci din cincizeci de drepţi; poate să fie numai patruzeci şi cinci; pentru lipsa a cinci pierde-vei, oare, toată cetatea?” Zis-a Domnul: „Nu o voi pierde de voi găsi acolo patruzeci şi cinci de drepţi”.
Şi a adăugat Avraam să grăiască Domnului şi a zis: „Dar de se vor găsi acolo numai patruzeci de drepţi?” Şi Domnul a zis: „Nu o voi pierde pentru cei patruzeci!”
Şi a zis iarăşi Avraam: „Să nu Se mânie Stăpânul meu de voi mai grăi: Dar de se vor găsi acolo numai treizeci de drepţi?” Zis-a Domnul: „Nu o voi pierde de voi găsi acolo treizeci”.
Şi a zis Avraam: „Iată, mai cutez să vorbesc Stăpânului meu! Poate că se vor găsi acolo numai douăzeci de drepţi”. Răspuns-a Domnul: „Nu o voi pierde pentru cei douăzeci”.
Şi a mai zis Avraam: „Să nu se mânie Stăpânul meu de voi mai grăi încă o dată: Dar de se vor găsi acolo numai zece drepţi?” Iar Domnul i-a zis: „Pentru cei zece nu o voi pierde”. – Facerea 18:28-32
NapocaNews

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu