vineri, 14 iulie 2017

Europa League: Astra Giurgiu învinge Zira după un meci spectaculos

Astra Giurgiu a invins formatia azera FK Zira, scor 3-1, in prima mansa a turului doi preliminar din Europa League.
Confruntarea de la Giurgiu a fost spectaculoasa, iar Astra a luat o optiune importanta pentru calificarea in turul trei.

Echipa preluata in aceasta vara de Edi Iordanescu a dominat copios aceasta partida si a fost doar o chestiune de timp pana la deschiderea scorului.

Chipirliu, golgheterul ultimului sezon din Liga 2 cu 30 de goluri, a ratat doua sanse uriase, Erico a avut si el o situatie buna, iar Belu a trimis in bara.

In cele din urma, deschiderea scorului s-a produs dupa o gafa a portarului advers, in minutul 31, iar Ionita a inscris fara emotii din marginea careului.

Trei minute mai tarziu, cei de la Zira au profitat de o minge respinsa gresit de Bejan, iar Sadygov a punctat cu un sut plasat.

La pauza, Edi Iordanescu l-a scos pe Chipirliu si l-a introdus pe fostul atacant de la Liverpool, Anthony Le Tallec, iar diferenta s-a vazut.

S-a facut 2-1 in minutul 55, cand Dandea a inscris cu capul din centrarea lui Alexandru Ionita.

Minutul 74 a adus si golul de 3-1, tot dupa o faza fixa batuta de Ionita, pe care Le Tallec a finalizat-o.

Scorul final a fost 3-1, ce ar trebui sa fie suficient pentru Astra inaintea returului ce va avea loc joia viitoare, de la ora 20:00, partidă transmisă de Digi Sport 1.

                                                                                    C.S.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu