sâmbătă, 19 decembrie 2015

Mulţumim România! Mulţumim Cristina, Paula, Ada Nechita şi celorlalte fete minunate !

Printr-o eroare de vis, gândiţi-vă ce ar fi însemnat o calificare în semifinale pentru naţionala de fotbal a României în Franţa, iunie 2016?!  Deocamdată, ele, fetele s-au calificat, au jucat, au jucat dintotdeauna la Campionatul Mondial, au luptat în teren şi au pierdut demn ! Respect!
 Şi acum să revenim strict la ce s-a întâmplat ieri: echipa România a fost învinsă de către Norvegia, nişte "băieţoi" care iubesc tundra iar noi nici măcar de zăpadă de Crăciun nu avem parte,  cu un scor care spune multe 35-33, după prelungiri, pe care nici măcar "forbalistul"Mihai Costea nu-l nimerea la pariuri sau ceva voleibalişti! Scandinavele merg în finală, acolo unde vor întâlni pe Olanda, dar câştigul meu ca formator de opinie pe acest blog onest - e faptul că încă o dată TVR şi-a arătat limitele şi lipsa de loialitate faţă de cei care plătesc abonamentul, dând cu stângul în dreptul sau invers...Mulţumim Dolce Sport şi internetului !
P.S. Aşteptam mult mai mult de la Melinda Geiger, o fată care nu şi-a spus ultimul cuvânt în handbalul mare! Vă iubim fetelor! Am fost atât de aproape! Am fost...

                                                                                          Gelu Dragoş

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu