vineri, 13 ianuarie 2017

Directorul școlii din Suciu de Sus a murit într-un accident rutier

 Directorul școlii din localitatea Suciu de Sus, prof. Cosmin Cosma a murit aseară, într-un accident rutier. Medicii au încercat minute bune să îl resusciteze, dar din păcate nu s-a mai putut face nimic pentru bărbatul în vârstă de 42 de ani.
 “Din primele cercetări efectuate de polițiști s-a constatat că un bărbat de 42 de ani din Târgu Lăpuș, aflat la volanul unui autoturism, a intrat în coliziune frontală cu un alt autoturism condus de un băimărean de 39 de ani. La scurt timp de la producerea accidentului, în ciuda eforturilor depuse de echipajul SMURD sosit la fața locului, bărbatul din Târgu Lăpuș a decedat. Și conducătorul auto din mașina acroșata a suferit leziuni corporale și a fost transportat la spital, unde a rămas internat sub supraveghere medicală”, a declarat Florina Meteș, purtător de cuvânt al IPJ Maramureș.
Vestea că directorul școlii a decedat a venit ca un trăznet pentru localnici și colegii bărbatului.
 “Era un profesor foarte bun, liniștit, nu avea probeleme cu nimeni, se bucura de respectul elevilor, de stima părinților, a colegilor. Toți colegii noștri sunt înmărmuriți, această știre a sosit ca un trăznet știindu-l că era un om sănătos”, a declarat Gavril Coștiuc, profesor la Școala gimnazială din Suciu de Sus.
Cosmin Cosma a fost profesor de istorie la Școala gimnazială din Suciu de Jos iar din luna septembrie a anului trecut a fost numit director al Școlii gimnaziale din Suciu de Sus.
În cunoșteam foarte bine pentru că mi-a fost elev în clasele V-VIII, i-am predat istoria și probabil a luat ceva de la profesor pentru că și el a urmat facultatea de istorie. A venit direct din facultate la școala din Suciu de Jos ca titular pe catedra de istorie unde a fost până anul trecut. Prin desființarea ciclului gimnazial de la Suciu de Jos a venit la noi la centru, titular pe catedra de istorie, și de la 1 septembrie 2016 a fost numit director peste toate școlile din comuna noastră”, a adăugat profesorul Coștiuc.

Bărbatul era căsătorit și avea două fetițe, de 3 și de 7 ani iar soţia este profesor pentru învăţământ primar şi metodist la ciclul primar pe zona Lăpuş. Dumnezeu să-l odihnească în pace!

                                                                                                  C.L.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu