vineri, 11 mai 2018

Răzvan Burleanu prezent la inaugurarea stadionului din Recea!


Pe o arenă nou-nouță, inaugurată chiar în ziua partidei, sub ochii președintelui Federației Române de Fotbal (FRF), Răzvan Burleanu, gazdele au fost mai periculoase în prima parte, dar Gorcea, aflat la al doilea său meci în tricoul lui “U” și bara au păstrat tabela intactă după dubla-ocazie a lui Mih (15, 40).
Repriza secundă a debutat cu a doua intervenție a portarului nostru în fața aceluiași Mih, iar Ursu a finalizat perfect contraatacul ce a urmat (50). Imediat, Florescu l-a întins serios pe Bota (52), în timp ce Ursu a fost din nou decisiv, majorând diferența la capătul unei acțiuni în care a scos cu ușurință doi adversari din joc (57). Liber în banda stângă, Lemnaru a fost aproape de 3-0, dar a tras modest, exact pe direcția goalkeperului (61), care a avut încă o paradă, de această dată în fața lui Chiș (79). 
Pe final, după o combinație în viteză a maramureșenilor, Asăujan a ratat complet execuția și s-a încheiat 2-0 pentru “U”, care a acumulat, astfel, 65 de puncte în CLASAMENT, cu trei etape înaintea finalului sezonului.
Gazdele au evoluat în formula:
Bota- Dunca, Urs, A. David, Gherman, Chinde, Rus, Asăujan, Oşan, Ciocan, Mih. Antrenori: Romulus BUIA şi Ovidiu MIC.
Primul “11” aliniat de antrenorul Adrian Falub şi Călin Albuţ a arătat astfel:
Gorcea – Chiș, Cordoș, Telcean (75, Onicaș), Manu – Giurgiu, Florescu – Ursu, Greu (75, Micaș), Hațiegan (59, Hordouan) – Lemnaru (68, Ene).
                                                                                                                 Cristi Someşan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu