marți, 1 ianuarie 2019

Tudorel Toader, a fost ironic la adresa președintelui: „Nu pot evalua un profesor de fizică”

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, s-a exprimat ironic la adresa preşedintelui Iohannis, într-un interviu difuzat marţi seara de Antena 3, şi a spus că are convingerea că şeful statului va citi mai repede decât în cazul Codruţei Kovesi documentele care stau la baza cererii de revocare a procurorului general Augustin Lazăr, relatează News.ro.

 Ministrul justiției, Tudorel Toader, s-a exprimat ironic la adresa președintelui Klaus Iohannis în legătură cu cererea de revocare a procurorului general Augustin Lazăr. „Nu aş vrea să greşesc, oi fi eu ministrul Justiţiei, dar nu pot evalua un profesor de fizică. A cunoaşte mecanismele statului de drept este de mare fineţe, dar poate fi rezultatul unor acumulări de ani de zile. Nu te duci tu pe scaunul ăla şi te alege poporul peste noapte preşedinte şi devii atoateştiutor“, a declarat Tudorel Toader.

Ministrul Tudorel Toader a mai spus că se poate ca preşedintele să fie consiliat bine, dar să spună „lasă că aşa ştiu eu, aşa vreau eu”. „Fiind la a doua sau a treia citire, exprim convingerea că va înţelege mai repede. Ţine de structura fiecăruia“, a mai spus Toader, referindu-se la timpul necesar preşedintelui pentru a analiza documentele pentru revocarea lui Augustin Lazăr.

Foto: presidency.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu