miercuri, 1 aprilie 2020

Platforma Evaluareinteractiva.ro are noutăți pentru dumneavoastră!



Dragi dascăli,
Deși ne-am dori cu toții să fim parte a unei imense “glume de 1 aprilie”, ne vedem obligați de circumstanțe să tratăm cel mult cu ironie fină situația de față.

10 martie a fost ultima zi de școală, la școală. Apoi parcă am trecut cu toții printr-un portal și am intrat într-o sferă plină cu resurse digitale, o sferă a unei noi cunoașteri. Știm că e incitant, e provocator, obositor poate, dar este, în același timp, un salt. Și e firesc să fie așa: o avalanșă de resurse ce ne abordează simultan din toate direcțiile. Deși nicio resursa de acest fel nu va putea înlocui vreodată interacțiunea fizică, autentică din școala, informația și tehnologia vin în sprijinul dvs acum, când vă sunt mai necesare ca niciodată.

Platforma EvaluareInteractiva.ro este printre primele care au apărut la noi în țară, lansată în 2016.  Este 100% românească și vă este oferită acum 100% gratuit. Peste 3000 de exerciții și întrebări tip grilă pentru clasele 0-VIII vă așteaptă aici.

Mulți dintre dumneavoastră ne cunoașteți și ați fost alături de noi încă de la lansare sau chiar dinainte, parteneri în alte proiecte educaționale. Ultima perioadă a fost provocatoare și pentru noi. Dar provocările au două posibile scenarii: dezvoltare sau abandon. Cei curajoși aleg prima variantă și ne place să credem că suntem cu toții în tabăra curajoșilor.

Vorbind de dezvoltare, avem plăcerea să anunțăm o nouă funcționalitate a platformei EvaluareInteractiva.ro:
De acum, din contul de mentor (de profesor), puteți adăuga propriile teste și să urmăriți activitatea elevilor la acestea. Aveți posibilitatea să le adăugați doar pentru elevii dumneavoastră sau pentru toți elevii înscriși în platformă.
Astfel puteți încărca teste pe care să le folosiți la evaluările de la clasă, ca teme pentru acasă, pentru simulări, etc, și să și contribuiți la dezvoltarea resurselor platformei la care au acces mii de copii gratuit.

Nu uitați de singurul CONCURS INTERDISCIPLINAR pe care îl puteți susține cu elevii în condițiile actuale. Și acesta este tot gratuit și va fi activ până pe 15 mai.

Oferta de pachete de premiere (valabilă doar pentru România):

Aveți posibilitatea să comandați pachete de premiere și în format fizic.
Acestea pot fi comandate până pe 21 mai, iar noi le vom expedia în prima săptămână din iunie, în așa fel încât să le puteți înmâna elevilor la final de an școlar. Sperăm că până în iunie vom reveni la normalitate și elevii vor beneficia de o festivitate de premiere autentică.
Pachetele conțin medalia Evaluare Interactiva și diploma de merit în format A4 din carton lucios la prețul de 6 lei/ pachet. De asemenea, în colet veți primi parteneriatul și adeverința de coordontator, în original.
Taxe de curierat: 20 ron.
Transportul este gratuit pentru comenzi în valoare de minimum 180 ron (30 de pachete cu diploma și medalie sau în combinație cu trofeele). Comenzile pot fi cumulate între coordonatori.
Puteți comanda și trofeul Evaluare Interactivă pentru întreaga clasă sau pentru fiecare copil care a câștigat cupa virtuală, la prețul de 18 lei/ trofeu. Putem personaliza la cerere trofeul cu numele clasei, școlii sau numele elevului. Personalizarea intră în prețul trofeului.

Pachetele se transmit prin curier cu plata ramburs. Este important ca în contul de mentor din platformă să vă asigurați că aveți adresa de livrare, numărul de telefon și adresa de e-mail corecte.

Comenzile se transmit pe adresa de e-mail: contact@evaluareinteractiva.ro.

Vă așteptăm cum drag pe Evaluareinteractiva.ro,
Elena - Ramona Mitruți
Co-fondator
0722228529

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu