miercuri, 20 septembrie 2017

Comunicat de presă



Proiectul de Lege a Turismului, dezbătut în prezența
 Ministrul Turismului Mircea Titus Dobre

             Proiectul de Lege a Turismului va fi dezbătut mâine 21 septembrie a.c., la Palatul Administrativ, în sala ”Maramureș”, de la ora 11.00, în prezența Ministrului Turismului Mircea Titus Dobre și a Secretarului de Stat Vicențiu Știr, de la Ministerul Consultării Publice și Dialogului Social.
             La întâlnire vor fi prezenți reprezentanți ai administrației publice județene și locale, mediului de afaceri, agențiilor de turism, ai stațiunilor locale de interes local și național, organizații neguvernamentale care își desfășoară activitatea în domeniul turismului.            
              Ședința va fi condusă de Ministrul Turismului, domnul Mircea Titus Dobre. La dezbaterea publică au confirmat participarea reprezentanți ai autorităților publice locale, dar și ai stațiunilor de interes local și național din județele Cluj, Bihor, Bistrița Năsăud, Satu Mare și Sălaj.
            Pentru buna desfășurare a consultării publice, proiectul actului normativ poate fi consultat la adresa:

        
Persoanele interesate să participe la eveniment sunt invitate să transmită pe adresa de email: prefect@prefecturamaramures.ro datele de identificare ale societății, respectiv datele personale.
             


        Instituția Prefectului - Județul Maramureș  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu