marți, 19 septembrie 2017

Dorinel Munteanu lansează acuzaţii grave după demiterea lui Christoph Daum de la naţionala României


Fostul mare fotbalist Dorinel Munteanu a lansat o serie de acuzatii grave dupa ce Christoph Daum a fost indepartat din functia de antrenor al echipei nationale a României.
Cel mai selectionat fotbalist din istoria echipei nationale spune ca românii n-au avut pic de respect fata deChristoph Daum si ca neamtul a fost victima intereselor.

"Sunt multe influente in Romania, este ceva tipic. Trebuie sa ai respect fata de persoane, dar in Romania nu exista asa ceva! Fotbalul din Romania este bolnav! Cati antrenori au venit si toti au plecat dupa un an.

Nu poti sa construiesti ceva in aceste conditii. Se vorbeste mult, dar nu se face nimic! Nici macar Mourinho n-ar putea sa faca ceva in Romania! I-am zis domnului Daum inca de la inceput sa aiba grija, insa el a crezut in presedintele Burleanu, iar acum vedem cu totii ce s-a intamplat", a spus Dorinel Munteanu pentru Express.

Apoi, Munteanu a afirmat ca Daum a facut multe lucruri bune la echipa nationala.

"Mentalitatea din Romania este diferita fata de cea din Germania deoarece romanii nu au deloc rabdare. Domnul Daum a dorit sa schimbe echipa, insa oamenii n-au avut rabdare cu el. Pentru ei daca nu te califici la Cupa Mondiala, acesta este sfarsiul.

Imi pare rau pentru domnul Daum deoarece a facut o gramada de lucruri bune si nu doar la prima echipa, ci si mai jos. Sunt dezamagit de aceasta decizie", a mai spus Munteanu.

Christoph Daum a preluat nationala României in iulie 2016, dupa ce in ultimii doi ani nu mai antrenase pe nimeni.

Sub comanda neamtului, România a ratat calificarea la Cupa Mondiala din 2018, avand doar doua victorii in opt meciuri, ambele cu Armenia, cand am jucat in superioritate numerica.

                                                                                            C.S.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu