joi, 21 septembrie 2017

Oficial: Muhammad este cel mai popular nume din Londra și în Top 10 al UK!


Surpriză uriașă în clasamentul celor mai populare nume folosite pentru nou-născuții din Marea Britanie, dat publicității miercuri de Biroul Național de Statistică (ONS), anunță BBC.
Olivia ia locul Ameliei (numele favorit pentru fetițe în perioada 2008-2010), în timp ce Muhammad intră în Top 10 al celor mai populare nume pentru băieți.
Alt nume care urcă în clasamentul fetițelor este Harper, iar la băieți – Jaxon este tot mai utilizat.
Resultatele se bazează pe numele înscrise în certificatele de naștere ale copiilor, a raportat ONS.
Deși Olivia este pe primul loc în clasamentul general al numelor pentru fetițe, Amelia rămâne cel mai popular în Yorkshire, Humber, Comitatul de Est, Comitatul de Vest și Londra.
Oliver este cel mai popular nume pentru băieții din Anglia și Țara Galilor, excepție făcând zona de nord-est unde predomină Harry, iar în Londra și Comitatul de Vest pe primul loc se situează numele de Muhammad.
Faptul că, la ora actuală, cel mai popular nume pentru băieții din Londra este unul islamic, spune totul despre politica migraționistă a Marii Britanii, dar și despre indicii ei de natalitate. Nu e de mirare că primul oraș al regatului se află sub alertă teroristă, iar incidentele jihadiste s-au înmulțit îngrijorător.
NapocaNews

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu