miercuri, 31 ianuarie 2024

Dan Diaconu: Anii 50 în direct

Începe o luptă absolut împuțită. În condițiile în care scena politică este acaparată de forțele antinaționale și pro-„orice extern”, în condițiile jefuirii pe față a românilor, în condițiile tuturor nemerniciilor pe care deja le cunoașteți, licuricii tot nu sunt mulțumiți. România nu e așa cum vor ei, deoarece încă mai există „picături” de independență. Iar asta nu e bine.

Povestea e simplă. La ora actuală e o ruptură absolută între politica de la vârf și majoritatea covârșitoare a societății. Inclusiv în zonele piramidale ale structurilor statului este o imensă supărare. De unde vine? De la distribuția incorectă a banilor produși în România. Țara a ajuns mai rău decât o colonie. În colonii mai erau facilități pentru localnici, se căuta menținerea lor liniștită. De exemplu, una din strategii viza educarea copiilor mai buni ai localnicilor „la centru” pentru a se asigura un aparat local dedicat ocupantului. Aici nici măcar aceste „facilități” minore nu sunt acceptate. De condus conduce ocupantul prin intermediul lacheilor cu care a împânzit întreaga structură a statului, rupându-i-se efectiv de feedback. Dacă e cineva nemulțumit și mișcă-n front e belit pe loc și gata. Democratic, tovarăși!

Ultima găselniță a licuriciului este aceea de a împinge țările aflate sub ocupație să semneze tratate de securitate cu Ucraina. Care-i scopul? Împingerea în război – în cazul în care îi e necesar – a acestor țări. Aflu că România, în condiții absolut secrete, mai precis la Davos, a început negocierile unui astfel de tratat cu Ucraina. Inițiatorul este dezarticulatul Iulian Fota, dacă vă mai aduceți aminte de mamutul ăsta securistic din Ministerul de Externe. Probabil, ipochimenul are mandat de la Plăvan, căruia oricum nu-i pasă de România. Asta înseamnă că, pe burtă, România va semna un astfel de tratat. Nu e destul că Ucraina ne-a secătuit, mai trebuie să dăm și jertfă în sânge pentru acest stat absolut artificial care, între altele, a inclus și teritorii de-ale noastre. Doar că treburile nu se opresc aici. De fapt, scopurile sunt mult mai perverse.

După ce tratatul se va semna, România va intra în stare de necesitate deoarece, un „aliat” de-al nostru se află în război cu Rusia, ceea ce înseamnă că și noi ne aflăm în război cu Rusia. Înțelegeți șmecheria? Suntem împinși din aproape în aproape în stare de război. Asta ușurează drumul către instituirea legii marțiale în România și continuarea cu un setup militarist. Una dintre primele măsuri care urmează a fi instituite este cea a controlului informațiilor. Licuriciul deja a bătut cu pumnu-n masă spunând că vrea ca pe teritoriul României să nu mai existe surse alternative de informație. Sau, tradus pentru idioți, să se închidă gura „vocilor Kremlinului”. Asta întrucât orice contrazice ideologia oficială este „vocea Kremlinului”. Nu știu dacă ați aflat, dar inclusiv mișcările din Texas sunt influențate de Kremlin. Te doare capul!

Și uite-așa, au fost împinse la mezat serviciile de „recunoaștere și cartografiere” a așa-ziselor „zone obscure” din media, astfel încât la noua „stare de urgență” vocile independente să fie anihilate din prima, fără „accidente”. Tovarășul Rog lucrează la turație maximă! Asta-i situația. Pregătiți-vă pentru o mare negură. Și, desigur, pentru un meci electoral „pe viață și pe moarte” între cei care vor NATO și cei care „susțin din suflet” NATO, între cei care vor Europa și cei care vor numai Europa, între internaționaliștii radicali și globaliștii extremi. Va fi jale!

Dacă nu se întâmplă nimic – și nu văd ce s-ar întâmpla – ceea ce am trăit în anii 50 va reveni în forță. Și de data aceasta nu va mai fi ca atunci, când unii au mai scăpat întrucât s-au ascuns pe undeva. De data aceasta nu ai unde să te ascunzi, nu ai unde să fugi, nu ai ce să faci. Asta-i lumea democratică de azi, luați cu multă lămâie!

Autor:Dan Diaconu

Sursa: https://trenduri.blogspot.com/

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu