duminică, 27 octombrie 2013

De frica clujenilor, Victor Ponta nu a mai ajuns la inaugurarea pistei aeroportului !

E clar că premierul Victor Ponta tremură în pantaloni de frica protestelor din Cluj-Napoca, care sunt epicentrul luptei împotriva RMGC și exploatării gazelor de șisturi. Clujul este centrul organizațional al tuturor manifestărilor împotriva exploatării cu cianuri și împotriva clasei politice corupte, care a subordonat România firmelor multinaționale. Clujenii nu mai pot fi mințiți de premierul mitoman, cu doctorat în copy-paste, care și-a dus campania electorală în noiembrie 2012 pentru a câștiga voturile românilor împotriva exploatării aurului de la Roșia Montana, ca apoi să întoarcă foaia după ce s-a văzut în fruntea bucatelor bugetare, cu 180 de grade, și să devină campionul intereselor străine de neam și țară ale RMGC și Chevron.
Victor Ponta întorcându-se de la Înalta Poartă americană, la care a fost invitat să garanteze interesele RMGC și Chevron în România, i-a fost frică să mai participe la Cluj-Napoca, la inaugurarea Aeroportului Internațional “Avram Iancu”. Premierul a avut sigur informații de la serviciile secrete că mii de clujeni îl așteptau cu roșii în buzunar să-i spele fața de mitoman ca la ministrul culturii Daniel Barbu. În ultimul moment, Victor Ponta s-a speriat, s-a scăpat în pantaloni, și a dat bir cu fugiții de la Cluj-Napoca, lăsându-l pe colegul de USL, Crin Antonescu să-și primească porția de huiduieli. Peste drum de Aeroportul Internaţional “Avram Iancu” Cluj a fost afişat un banner uriaş, prin care se cere demisia lui Victor Ponta şi Crin Antonescu, precum şi a întregului Guvern pentru modul în care au gestionat cazul Roşia Montană.
Mai mult, Crin Antonescu a fost primit cu huiduieli din partea a mii de persoane în momentul în care a aterizat pe aeroport. Câţiva clujeni chiar au aruncat cu roşii înspre preşedintele Senatului. Sute de persoane i-au arătat doar roşiile lui Crin Antonescu. Păcat pentru protestatarii clujeni că nu a venit premierul Ponta la Cluj-Napoca, că roșiile sigur nu-i erau arătate, ci trimise direct în figură.
Românii nu mai pot fi păcăliți de Victor Ponta. Faptul că premierului României îi e frică să dea ochii cu locuitorii Clujului arată faptul că nu mai are nicio credibilitate în Ardeal. Pentru clujeni, premierul Victor Ponta nu este decât o marionetă a multinaționalelor, ale SUA și, mai ales, un angajat pe bani mărunți a intereselor Chevron și RMGC în țara noastră. Rușine, Victor Ponta! Românii s-au săturat de minciunile tale și vor un premier care să le apere interesele, nu un angajat pe post de marionetă al multinaționalelor la Palatul Victoria. Pentru că nu a avut curajul să vină la Cluj, Victor Ponta s-a dovedit a fi un laș.


                                                                                         Ionuț Țene

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu