marți, 16 august 2016

Președintele CJ, Gabriel Zetea a acordat o plachetă de pensionare, pentru 31 de ani de activitate în cadrul Consiliului Județean, lui Mircea Vultur


31 de ani de activitate neintrerupta in cadrul Consiliului Judetean Maramures a aniversat Mircea Vultur, angajat al institutiei in cadrul Compartimentului Directia Juridica. Momentul a fost serbat asa cum se cuvine de executivul institutiei si de colegi. Placheta de pensionare i-a fost oferita de presedintele Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Zetea, care a fost insotit de vicepresedintele CJ Maramures, Ioan Doru Dancus.
”Am tinut sa il felicit personal pe domnul Vultur pentru activitatea depusa in cadrul Consiliului Judetean si sa ii inmanez aceasta placheta aniversara, cu ocazia pensionarii.

Vorbim de 31 de ani, o viata de om dedicata in slujba institutiei, 31 de ani de profesionalism si daruire. Am dorit sa fiu alaturi de Mircea Vultur pentru a-i arata intreaga noastra apreciere si sa ii multumesc pentru toti acesti ani pusi in slujba institutiei”, a declarat presedintele Consiliului Judetean Maramures, Gabriel Zetea.
Si vicepresedintele Consiliului Judetean Maramures, Ioan Doru Dancus i-a urat lui Mircea Vultur sa aiba parte de o pensie cel putin la fel de lunga ca anii de activitate depusi in cadrul Consiliului Judetean.
       Biroul de presa al Consiliului Judetean Maramures    


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu