marți, 12 decembrie 2017

Vasile Miriuţă, antrenor Dinamo: Suntem la mâna noastră pentru a merge în play-off

Dinamo ţine aproape de ultimul loc care duce în play-off-ul campionatului după ultima victorie din campionat, scor 2-0, cu FC Voluntari. Vasile Miriuţă a răsuflat uşurat că a ieşit cu bine dintr-o partidă plină de orgolii, cu Claudiu Niculescu.

Antrenorul dinamovist are emoţii inclusiv pentru postul său, prezenţa în play-off fiind o garanţie a locului său la Dinamo. Iar acest aspect l-a împins pe Miriuţă să facă o declaraţie sinistră imediat după meciul cu ilfovenii.

"O să fiu liniştit peste 30 de ani, când o să fiu doi metri sub pământ, sper că o să trăiesc 77-78 de ani." a spus Miriuţă
După trei victorii consecutive, Dinamo are nevoie de trei puncte cu ACS Poli, dar şi de un rezultat favorabil în partida dintre Astra şi FC Botoşani, echipe aflate în faţa alb-roşilor.
"La Timişoara se câştigă greu, dacă vom fi cu gândul la vacanţă vor fi mari probleme, sper să îi mobilizez pe ultima sută de metri. Noi trebuie să câştigăm jocurile noastre, suntem la mâna noastră pentru a merge în play-off", a declarat Miriuţă.
                                                                        MEDIAFAX

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu