luni, 7 ianuarie 2019

Bianca Andreescu a urcat 45 de locuri în clasamentul WTA, după parcursul foarte bun de la Auckland

Jucătoarea canadiană de origine română Bianca Andreescu a urcat 45 de locuri în clasamentul WTA , de pe locul 152 WTA ajungând pe locul 107 WTA, în urma parcursului foarte bun pe care l-a avut la turneul de la Auckland.

Deşi a pierdut finala turneului de la Auckland în faţa câştigătoarei de anul trecut a acestei competiţii, Julia Goerges, Bianca Andreescu a avut un parcurs remarcabil la această competiţie, având în vedere că venise din calificări.
Jucătoarea canadiană de origine română a ajuns în finală după ce a eliminat jucătoare de tenis mult mai valoroase şi titrate, precum Caroline Wozniacki, locul 3 WTA, sau Venus Williams, locul 37 WTA.

Bianca Andreescu a fost lăudată de presa din străinătate.


BBC: "Venus Williams a fost învinsă de tânara jucătoare Bianca Andreescu. Adolescenta din Canada spune că a realizat imposibilul prin această victorie, contra lui Venus Williams, de şapte ori câştigătoare de turneu de Mare Şlem. Andreescu a câştigat 11 meciuri pentru a ajung în prima semifinală a carierei. A trecut de trei tururi preliminare pentru a intra pe tabloul principal şi se clasează pe locul 152 în clasamentul mondial."

ESPN: "Venus Williams a fost eliminată de Bianca Andreescu. Adolescenta a revenit de la 1-0 şi a reuşit să triumfe în faţa favoritei cu numărul şase. Asta după ce a eliminat-o şi pe Caroline Wozniacki, principala favorită la câştigarea turneului. Numărul 152 mondial a obţinut o victorie neaşteptată şi va juca în prima semifinală a carierei.


                                                                             Mediafax

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu