luni, 7 ianuarie 2019

”Pensionarul” Florian Coldea și Dacian Cioloș- lacheul imperialiștilor, au luat masa în decembrie la Viena

Batranelul din imagine se numeste Florian Coldea. El este pensionar acum, dar a fost seful SRI Romania in ultimii 10 ani. Noua ne place de el, fiindca este un pensionar tare atipic: in loc sa stea acasa, sa se uite la Kanal D, domnia sa umbla neincetat in ultimele luni. Au aparut o gramada de poze cu el in diverse avioane, sau mentiuni despre vizite ale sale in diverse locuri. De exemplu, recent, Ziar de Cluj v-a dezvaluit ca domnul Coldea s-a relaxat la cabana unui cunoscut milionar clujean, unde a avut si o companioana care, din cate ne-a relatat Sebastian Ghita, nu semana deloc cu nevasta-sa.


Apoi, un alt cetatean, Daniel Dragomir, spunea recent ca, in noiembrie, domnul Coldea se plimba prin Elvetia in compania domnului Bogdan Buzaianu, ca sa ii faca rost lui Dacian Ciolos de sustinere financiara de la baiatul lui George Soros.
Insa noi vrem sa fim mai tari decat Daniel Dragomir si vom publica astazi (deocamdata) doua poze foarte interesante. Intr-una dintre ele, asa cum v-am spus, este pensionarul Coldea in drum spre Viena, iar in cea de a doua este fatada unul local vienez de fite, unde domnul Coldea s-a intretinut, indelung si cordial, cu domnul Dacian Ciolos.
Sursele noastre ne-au spus ca, la intalnire, au fost flancati si de trei barbati cu zulufi de evrei, dintre care unul semana izbitor cu MIhai Razvan Ungureanu, despre care, va mai dam o bomba: va spunem ca si-a oficializat relatia cu Mossadul. Practic, la acest proiect de a-l face pe Ciolos presedinte, isi dau mainile sclavul americanilor, sclavul serviciilor secrete frantuzesti si sclavul Mossadului.
Domnul Ciolos a plecat, dupa aceasta intalnire, la Munchen.
Sa va mai spunem ca i-am adresat lui Dacian Julien Ciolos, prin sms, rugamintea de a ne comenta putin despre aceasta intalnire. Speram sa nu minta ca si in cazul Gazetei de Cluj, cand, cu nerusinare, si-a renegat trecutul de pioner al organizatiei extremiste Vatra Romaneasca.
Cantinetta Antinori e un loc de fite din Viena. Ciolos si Coldea au stat la separeu, la masa din fata stanga, care e cunoscut drept “separeul lui Videanu”.

Autor: Liviu Alexa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu