luni, 18 martie 2019

Prezentare de carte la BJPD. „Blocați în labirint” de George SIMION



 Baia Mare este următorul oraș în care se va lansa cartea „Blocați în labirint” (Editura Timpul, 2017), semnată de liderul unionist George Simion. Evenimentul va avea loc marți, 19 martie, ora 13:00, la Biblioteca Județeană ,,Petre Dulfu”.
„Blocați în labirint” este o radiografie a vieții Republicii Moldova, de la apariția sa ca stat și până în ziua de azi, explicând într-un limbaj accesibil situația reală din Republica Moldova. Cartea relevă principalele mituri fondatoare pentru statul dintre Prut și Nistru și prezintă motivele pentru care acesta este ultimul stat din Europa.
    „Blocați în labirint” este o carte bazată pe observațiile directe ale autorului, care prezintă situația economică, socială și politică din stânga Prutului așa cum este ea, punând accentul pe construirea viitorului Republicii Moldova, și nu doar pe trecutul ei: „Observațiile mele vin direct din teren, de la fața locului și sunt corelate cu multe informații pe care le-am primit în timp” - a declarat autorul. 
Apariția editorială „Blocați în labirint” a fost lansată în mai multe orașe din Europa, în cadrul unui turneu de promovare în rândul românilor din diaspora: Bruxelles, Barcelona, Roma și Goteborg. În România, cartea a fost lansată la București, Timișoara, Suceava, Constanța, Iași, dar și în mai mult orașe din Republica Moldova.
                                                                                                                  Alina P.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu