duminică, 31 ianuarie 2016

DISTINSĂ DOAMNĂ FLORICA BUD

                                                                                      de Bele Vasile
 Respectul ce-l port pentru dumneavoastră mă face să răspund mesajului.
Din punctul meu de vedere aveți perfectă dreptate. Nu ne întâlnim la Cenaclu pentru a fi martori la fel de fel de scene oribile. Este penibil iar dacă unii își închipuie că asta este viața de Cenaclu, cred eu, că amarnic se înșeală. 
Cenaclul trebuie să se desfășoare într-un mod elegant, civilizat cu atât mai mult cu cât acolo noi (cei) care iubim arta transmitem ceva.
Este ziua noastră liberă, Fiind vorba totuși de-o zi de sâmbătă, ne întâlnim pentru a socializa, pentru a arăta ca fiecare în parte am mai făcut câte ceva, nu am pierdut timpul degeaba. 
Voi fi alături de dumneavoastră și vă voi susține. Cât îmi va sta în putință voi încerca să particip la ședințele cenacliere.
Problemele din familie dar și cele legate de serviciu mă opresc, dar citesc de fiecare dată cronicile de după ... Am o stimă și un respect deosebit pentru fiecare membru al Cenaclului și să nu uităm că se numește ...ION BURNAR .... sunt foarte multe lucruri frumoase care pot fi arătate și dezvăluite aici iar când vii și ești martor la cu totul și cu totul alte scene ... trebuie să reacționezi. 
Vă felicit pentru modul cum gestionați acest Cenaclu. Sunt te acord cu dumneavoastră când susțineți că locul unora nu este aici. Vă voi susține și sprijini (repet) cât îmi va sta în putință. 
Regret faptul că am fost toți cei prezenți implicați în scenă.
Atmosfera trebuie să fie una prietenoasă, sinceră. Doar astea sunt valorile care le ,,împrăștiem” prin ceea ce facem. Unii! Pardon de sinceritate.  Noi, cei pasionați de artă, prin activitatea noastră suntem exemple, iar acest lucru trebuie să ne oblige. Cu atât mai mult la cultură, la bun simț, la respect, la stimă.
Dacă nici noi nu ne respectăm între noi și avem pretenția de-a primi respect și stimă, atunci amarnic ne înșelăm!
Dorindu-vă să aveți parte de un sfârșit de săptămână plăcut, închei aceste gânduri.
....
Am uitat ... totuși.... locul cățelului d-nei Ileana NU CRED CĂ ESTE ACOLO. Susțin acest punct de vedere. O respect pe distinsa doamnă Ileana. îmi place să-i citesc gândurile. iubesc animalele. Ce am uitat să adaug acolo la ședință, ieri, este următorul lucru. După ce d-na Ileana a afirmat că el, CĂȚELUL; este membru de Cenaclu .... probabil era un apropo subtil  la ideea că eu nu m-am regăsit pe lista cu membri Cenaclului.

Dar nu are importanță acest minor lucru. 
Vă respect, vă admir și vă mulțumesc pentru că m-ați înțeles.

Să aveți parte de o zi minunată!
Doamne ajută!

P.S. spre să reușesc să editez cât de curând manuscrisul 
NUMAI 50 DE POEME DINTR-UN MANUSCRIS
și să vă cer acordul de-a-l lansa la cenaclu
ȘI ACORD ȘI SPRIJIN 
vă mulțumesc încă odată!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu