vineri, 30 septembrie 2016

Maramureş.S-au ales judecătorii care fac parte din Biroul electoral

Vineri, 30 septembrie, în şedinţă publică, preşedintele Tribunalului Maramureş a procedat la desemnarea, prin tragere la sorţi, a judecătorilor care vor face parte din Biroul circumscripţiei electorale judeţene nr. 26, Maramureş.
Acesta a fost înfiinţat în vederea organizării şi desfăşurării alegerilor pentru Senat şi Camera Deputaţilor din data de 11 decembrie 2016.
În conformitate cu rezultatul tragerii la sorţi, au fost desemnaţi să facă parte din biroul circumscripţiei electorale județene, următorii judecători:
– doamna Simon Ligia Ramona Mihaela – judecător la Secţia penală;
– domnul Stamate Tămășan Nicolae – judecător la Secţia I civilă;
– domnul Danci Dorin – judecător la Secţia a II-a civilă, de contencios administrativ şi fiscal.
Menţionăm că, în termen de 24 de ore de la desemnare, judecătorii, prin vot secret, îi vor alege pe preşedintele biroului electoral şi pe locţiitorul acestuia.

Tragerea la sorţi s-a desfăşurat în conformitate cu prevederile Legii nr. 208/2015 pentru alegerea Senatului şi a Camerei Deputaților. De asemenea cu Hotărârea Guvernului României nr. 634 din 31 august 2016 privind stabilirea datei alegerilor pentru Senat și Camera Deputaţilor din anul 2016. A fost aplicată şi Hotărârea Guvernului României nr.635 din 31 august 2016 pentru aprobarea calendarului acţiunilor din cuprinsul perioadei electorale, a alegerilor pentru Senat și Camera Deputaților din anul 2016.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu