joi, 22 septembrie 2016

Monica Niculescu şi Patricia Ţig s-au calificat în sferturile de finală ale turneului de la Seul

Monica Niculescu (28 de ani, 55 WTA), a cincea favorită, a avut nevoie de oră şi 32 de minute pentru a se califica între cele mai bune opt jucătoare la turneul de la Seul, unde ar putea juca cu principala favorită, Irina Begu, care va trebui să treacă în optimi de Jana Cepelova, din Slovacia.
În primul set a întâlnirii din optimi, cu Anna Karolina Schmiedlova, sportiva din România s-a desprins la scorul de 3-1, cu două break-uri şi nu a mai cedat avantajul până la finalul manşei, adjudecată cu 6-2. Actul al doilea a fost dominat tot de Monica Niculescu, care a condus cu 3-0 şi 4-2, reuşind apoi break-ul decisiv şi a închis meciul cu 6-2, 6-2.
Patricia Ţig (135 WTA) a trecut în două seturi cu Kirsten Flipkens (30 ani, 58 WTA). În prima manşă, jucătoarea din România a condus cu 4-2, însă belgianca a revenit şi a restabilit egalitatea, dar Ţig nu a cedat, a reuşit două game-uri consecutive şi s-a impus cu 6-4.
În manşa secundă, jocul s-a disputat după acelaşi scenariu. Ţig s-a distanţat la 4-2, Flipkens a reuşit să egaleze la 4, după care jucătoarea clasată pe locul 135 în lume, a făcut două game-uri la rând şi a câştigat cu 6-4, 6-4.
Patricia Ţig şi Monica Niculescu şi-au asigurat un cec de 5.900 de dolari şi 60 de puncte WTA şi va juca în turul următor cu învingătoarea dintre Kristina Mladenovic (Franţa/N. 4) şi Sara Sorribes Tormo (Spania).
                                                                                                                                            C.S.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu