joi, 14 septembrie 2017

ATENTIE PROFESORI: DACA FOLOSITI MANUALE AUXILIARE LA CLASA, MINISTERUL EDUCATIEI VA SESIZA "ORGANELE DE STAT ABILITATE

Profesorii sunt amenintati cu justitia daca folosesc manuale auxiliare la clasa! Ministerul Educatiei a trimis o circulara catre toate inspectoratele scolare in care anunta ca "folosirea manualelor auxiliare neaprobate este interzisa in scoli. Daca nu este respectata aceasta obligatie, Ministerul Educatiei va sesiza organele de stat abilitate". Puteti vedea mai jos circulara trimisa de Ministerul Educatiei catre profesori.

Circulara transmisa i-a lasat fara cuvinte pe profesori. Ministerul Educatiei interzice profesorilor sa foloseasca materialele auxiliare la clase, ba chiar precizeaza ca, in caz de neconformare, for fi sesizate organele de stat abilitate.

Ministrul Educatiei adauga ca aceasta interdictie este valabila pana la adoptarea procedurilor legale pentru acreditarea si autorizarea auxiliarelor scolare in unitatile de invatamant preuniversitar.

Circulara vine in contentul in care, anul acesta, elevii de clasa a V-a au inceput scoala fara manuale si sunt nevoiti sa lucreze dupa un compendiu. De asemenea, ministrul Educatiei a anuntat ca niciun auxiliar nu mai este valabil, pana nu vor fi toate verificate si autorizate.




Autor: Banu Alexandra

Sursa: PortalInvatamant

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu