vineri, 15 septembrie 2017

FCSB-ul lui Gigi Becali, victorie la scor cu Plzen in Europa League

FCSB a debutat cu o victorie la scor in noul sezon al Europa League, vicecampioana Romaniei trecand cu 3-0 de Viktoria Plzen


 Golurile echipei din Berceni au fost inscrise de vedetele Constantin Budescu si Denis Alibec, adică de doi fotbalişti care merită naţionala şi când sunt „răniţi” că aşa vrem noi românii!
Pe un National Arena mai mult de jumatate gol, cu aproximativ 15 de mii de oameni in tribune, FCSB a inceput duelul cu cehii intr-o maniera prudenta, acceptand dominarea adversa.
Cei de la Plzen au incercat sa ameninte poarta lui Nita inca din primele minute, insa nu au reusit sa fie cu adevarat periculosi.
Cea mai mare ocazie a oaspetilor a venit in minutul 19, atunci cand balonul sutat de Hrosovsky a lovit bara transversala a FCSB. La faza imediat urmatoare, arbitrul de centru a inventat un penalti in celalalt careu, iar Budescu a deschis scorul cu o executie sigura.
Inainte de pauza, Denis Alibec a pasat superb pentru Budescu, acesta a preluat excelent si a reusit al doilea sau gol cu o "scarita" de mare efect.
In partea secunda oaspetii au cedat tot mai mult, iar Alibec si-a trecut si el numele pe lista marcatorilor, punctad cu un sut deviat din lovitura libera.
FCSB a controlat jocul foarte bine pana la finalul timpului regulamentar de joc si a obtinut o victorie meritata la primul meci in grupele Europa League. Dica e fericit, pana la urmatorul meci din Liga lui Gino Iorgulescu...


                                                                                                                   C.S.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu