miercuri, 6 septembrie 2017

Festivalului Internațional de Carte Transilvania începe marți, 3 octombrie 2017

Cea de-a cincea ediție a Festivalului Internațional de Carte Transilvania începe marți, 3 octombrie 2017.

Asemenea ediției precedente, și în acest an deschidem marea sărbătoare a cărții cu un eveniment prin care vrem să încurajăm cititul:
MARȘUL LECTURII
Toți Cititorii (cu majusculă) sunt așteptați, începând cu ora 13.00, la statuia corifeilor școlii Ardelene din fața Universității Babeș-Bolyai (Str. Mihail Kogălniceanu nr. 1). Semn de recunoaștere, o carte la purtător! În drum spre Piața Unirii — unde, la ora 14.00, are loc Deschiderea oficială a FICT—, câteva popasuri de lectură. Cei care doresc vor citi cu glas tare un fragment din cartea purtată. Scriitorii participanți sunt invitați să dea startul la lectură.
Evenimentul este realizat în colaborare cu Banca Transilvania, Biblioteca Centrală Universitară ‘Lucian Blaga’ Cluj-Napoca, Biblioteca Județeană ‘Octavian Goga’ Cluj, Camera de Comerț și Industrie Cluj, FestLit, Inspectoratul școlar Județean Cluj, Uniunea Scriitorilor din România — Filiala Cluj și Universitatea Babeș-Bolyai Cluj-Napoca.
Festivalul Internațional de Carte Transilvania va avea loc în perioada 3-8 octombrie 2017, în Piața Unirii din Cluj-Napoca, și este organizat de Asociația Culturală Eikon și Primăria Municipiului Cluj-Napoca.
                                                                                            NapocaNews

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu