marți, 6 noiembrie 2018

Iarna va ţine până la sfârşitul lunii martie!


 Viscole, geruri năprasnice şi zăpezi cât casa. Asta ne aşteaptă în aceasta iarnă, care va ţine până la sfârşitul lunii martie.

Primele zile extrem de friguroase vor începe din 21 noiembrie. Iată dezvăluirile pe care le face numerologul Mihai Voropchievici.

Într-o carte scrisă de sfinţii părinţi în anul 1359 este prezis viitorul. Potrivit numerologului Mihai Voropchievici, în “Gromovnic din bătrâni” apar previziuni până în anul 2058, astfel că cine o deţine se poate considera norocos.

“Am primit-o în urmă cu doi ani de la o bătrână, este o carte veche, făcută de călugări, cu îngăduinţa tuturor şi spre folosinţa tuturor, aşa cum explică ei”, ne-a declarat Voropchievici, care s-a inspirit din ea în momentul în care a decis să ne spună ce ne aşteaptă din punct de vedere meteorologic în această iarnă.

Gerul năprasnic vine de luna aceasta.

“Pentru noiembrie ar fi fost din data de 5 până la 14 noiembrie cer senin cu alternanţe destul de minore. Pe 15 va fi zăpadă. Între 16 şi 20 noiembrie o să fie mai întunecat, mai înnorat, cu alternanţe şi de vânt şi de temperaturi scăzute, dar nu foarte scăzute.

Necazul cu ger mare vine în intervalul 21 noiembrie până la 30 decembrie. De asemenea, numerologul ne informează că decembrie debutează cu ger, pe 2 şi 3 se mai îndulceşte un pic, pe 5 e bine, dar e frig, pe 6,7 şi 8 e zăpadă, deci ninsori la nivel de ţară.

Pe 9 este înnorat, pe 10 şi 11 e foarte frig, pe 12 va bate vântul tare, 13,14, 15 este amestecat: şi vânt, şi frig, şi mai călduţ, o amestecătură”, ne anunţă Voropchievici.

Vifor şi ger, inclusiv de Crăciun!

                                                                                                 C.L.L.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu