miercuri, 2 ianuarie 2019

Simona Halep a primit trofeul pentru cea mai frumoasă lovitură de la Fed Cup

Simona Halep a primit, în prima zi a anului, trofeul pentru cea mai frumoasă lovitură a sezonului trecut în Fed Cup. Chiar dacă România nu a jucat fazele finale ale întrecerii, ci doar baraj pentru Grupa Mondială, reverul în lung de linie al Simonei a primit cele mai multe voturi.


 Reprezentanţii Fed Cup au gândit un tablou eliminatoriu, în care fanii au avut şansa să voteze, începând cu "faza optimilor", cele mai bune lovituri, în cascadă de dueluri directe. Simona Halep a primit, pe rând, mai multe voturi decât Sonya Kenin (Rusia), Aryna Sabalenka (Belarus), Katerina Siniakova (Cehia) şi Eugenie Bouchard (Canada) - în faza finală. Constănţeanca a fost preferată de 53% dintre votanţi, în timp ce 47% dintre fani au mers pe mâna lui Bouchard.
România se pregăteşte pentru un duel de foc împotriva Cehiei, deţinătoarea trofeului, la Ostrava, în perioada 18-19 februarie. Florin Segărceanu, căpitanul-nejucător al României, va merge la Australian Open pentru a le susţine pe toate tricolorele şi o va sfătui, în mod special, pe Simona Halep, plecată la drum în 2019 fără antrenor.
 Notă. Simona Halep dă start sezonului său competiţional în săptămâna premergătoare Australian Open-ului, la Sydney.


                                                                                      Cristi S.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu