sâmbătă, 16 martie 2019

Data-limită de înscriere la Concursul Jurnalul Exploratorului Isteț - ediția a XI-a este 24 martie!



Dragi dascăli,
 
Ne face o deosebită plăcere să vă invităm la cea de-a XI-a ediție a Concursului Național „Jurnalul Exploratorului Isteț”!
 
Explorăm cu fervoare captivantul și cuprinzătorul univers al celor mai capricioase și mai elegante dintre mamifere: felidele. Rapide, șirete și echipate cu arme letale, acestea nu încetează să ne fascineze, indiferent că avem 3 sau 80 de ani. Fie că vorbim despre granzii familiei felidelor - lei, tigri, jaguari, leoparzi sau pantere - ori despre grațioasele pisici marmorate, manuli, oceloți, râși sau servali, ce reprezintă cu onoare subfamilia felinelor, un lucru e cert: toate aceste redutabile carnivore impun respect și suscită incomensurabile valuri de admirație.
 
Sună bine. Vreau mai multe informații!
 
Concursul Național “Jurnalul Exploratorului Isteț” este parte integrantă a amplului și îndrăznețului proiect internațional Discovery - Descoperă lumea, proiect la care mulți dintre dumneavoastră ați luat deja parte și care se regăsește anul acesta în CAER la poziția 1379. 
 
Cui se adresează concursul “Jurnalul Exploratorului Isteț”?

Tuturor copiilor cu vârste cuprinse între 3 și 14 ani, ce manifestă un interes inextingibil pentru geografie, biologie și cunoașterea mediului, avizi de cunoaștere și, – de ce nu? – de recunoaștere.

Ce conține pachetul de concurs?
 
Fiecare dintre participanți va primi, fără excepție, atât o diplomă de merit și un premiu de participare inspirat, util și adaptat vârstei, cât și revista exploratorului, mustind de imagini și întrebări savuroase.
 
Oferim, în ideea de a însufleți și mai mult competiția, câte o medalie de aur la fiecare 10 copii înscriși. Aceasta va fi oferită de cadrele didactice coordonatoare exploratorilor isteți care vor răspunde corect în cel mai scurt timp întrebărilor propuse de noi. Testăm, așadar, atât cunoștințele, cât și viteza de reacție.
 
Calitatea are întotdeauna un preț. Care este acesta?
 
Există lucruri excepționale la un preț mic, iar noi suntem aici pentru a demonstra acest lucru.  Prețul pachetului de concurs este de numai 11 RON/copil înscris. 
 
Avem o politică de discount-uri extrem de avantajoasă:
 
· 3 RON/înscriere - acesta va fi discount-ul unităților ce vor înscrie un număr cuprins între 10 și 49 de participanți;
· 4 RON/înscriere - acesta va fi discount-ul alocat unităților ce vor înscrie un număr de minim 50 de participanți.
 
Iar beneficiile dumneavoastră nu se opresc aici!
 
Toate documentele și materialele de concurs vor fi integrate într-un colet ce vă va fi livrat prin curier rapid, cu plata la livrare. Scutiți, astfel, mult timp și energie.
 
Cheltuielile de expediție vor fi suportate integral de noi în cazul în care numărul de înscrieri/unitate va fi de minimum 20 de copii. Tracasantele deplasări la poștă sau la bancă rămân, așadar, de domeniul trecutului.
 
De reținut:
 
Nu se admit comenzi mai mici de 5 pachete/coordonator. 
 
Comenzile ce conțin între 5-9 pachete se vor achita în avans, la BCR sau prin mandat poștal și vor fi expediate prin poștă. Acestor comenzi nu li se aplică niciun discount.
 
Comenzile ce conțin între 10-19 pachete se vor trimite prin curier rapid și se vor plăti în sistem ramburs (în momentul primirii coletului), taxele de expediție în valoare de 20 de lei fiind suportate de către destinatar. Acestor comenzi li se aplică un discount de 3 RON/copil înscris.
 
În cazul în care există mai multe cadre didactice din cadrul aceleiași unități care doresc să participe, vă rugăm să efectuați o singură înscriere, care să le cumuleze pe toate.
 
Aveți cele mai pertinente argumente. Cum mă înscriu?
 
Există două modalități de a vă înscrie:
 
1. Online, prin completarea formularului de înscriere ce poate fi găsit pe site-ul www.discovery-educational.com, la secțiunea Înscriere online, subsecțiunea Înscriere online Jurnalul Exploratorului Isteț;
 
2. Telefonic, sunând la unul dintre următoarele numere de telefon:
 0765/036.056 (Ioana Berariu);
 0722/228.529 (Ramona Mitruți).
 
Data-limită pentru efectuarea înscrierilor: 1 – 16 martie
Perioada de prelungiri a înscrierilor: 17 – 24 martie
 
VĂ AȘTEPTĂM CU DRAG ALĂTURI DE NOI!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu