luni, 2 august 2021

Sportivii de la Simared Baia Mare monopolizează podiumul la Campionatul Național de Viteză!

 


În perioada 23-29 Iulie, sportivii clubului nostru au participat la Campionatul Național pentru Juniori, de la Pitești. CS Simared a fost reprezentat de 5 sportivi: Kupas Roland, Pânzaru Bogdan, One Rafael, Deac Tudor și Pop Luca.

“Anul 2021 este un an de referință pentru caiacul băimărean. Spre deosebire de campionatele din primăvara acestui an, la Campionatul Național de Viteză, toți sportivii Simared au urcat pe prima treaptă a podiumului. Și nu numai. Cineva din tribună a făcut o glumă, spunând că Baia Mare a monopolizat podiumul. Și nu a greșit cu mult.” ne spune antrenorul Costel Basa.

🥇Proba de kaiac 2 J ÎI 1000m a fost câștigate de băimărenii Roland Kupas și Bogdan Pinzaru într-o manieră categorică, detronând pe constănțenii de la Farul Constanța, Tentea + Bucur, care domină de aproximativ 3 ani această probă.

🥇One Rafael și Deac Temle Tudor au câștigat la mare luptă proba de K2 200m cadeți. One Rafael și Pop Luca au câștigat proba de K2 500m cu multe emoții.

🥇Roland Kupas, care este și component al lotului național de juniori a mai urcat de două ori pe podium, dar pe treaptă a două în probele de K1 1000m J ÎI și K1 500m J ÎI.

🥇O medalie de bronz a mai cucerit și Bogdan Pinzaru în proba de K1 200m J II.

Felicitări tuturor!

________

De fiecare dată când ne vizitezi, contribui activ la dezvoltarea clubului și susții performanța.

Îți mulțumim pentru asta!

#sustinperformanta #clubsimared #simaredbaiamare #kaiakcanoe #maramures #baiamare #simared


                                                                                    Cristi SOMEȘAN

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu