luni, 30 iunie 2014

BURLEANULE DE LA F.R.F., IA AMINTE!

Jucătorii greci au renunțat la primele de calificare în optimi pentru viitorul naționalei

        Gest impresionant al fotbaliştilor antrenaţi de Fernando Santos. După ce au ajuns în optimile CM 2014, Samaras, Karagounis şi colegii lor au decis să renunţe la bonusul promis de Federaţie pentru calificarea în faza eliminatorie.
        Printr-o scrisoare deschisă adresată prim-ministrului ţării Antonis Samaras, fotbaliştii naţionalei elene au cerut ca banii cuvenţi pentru calificarea eroică de la Cupa Mondială să fie investiţi într-o bază de pregătire modernă, care va servi din plin şi viitoarelor generaţii.
„Nu vrem bonusul, nu ne interesează banii. Noi jucăm pentru Grecia şi pentru poporul grec, nu pentru bani. Tot ce vrem e ca efortul nostru să fie susţinut prin găsirea unui teren şi construirea unei baze de pregătire care să găzduiască în viitor echipa naţională”, se arată în scrisoarea adresată prim-ministrului.
       Scrisoarea a fost semnată de toţi cei 23 de membri ai echipei naţionale, la scurt timp după ce Grecia a ajuns în premieră în faza eliminatorie a unui Campionat Mondial. Sursa Digi Sport.


                                                                    Cristi SOMEŞAN

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu