sâmbătă, 25 octombrie 2014

AGENDA BIBLIOTECII JUDEŢENE "PETRE DULFU" ÎN PERIOADA 27 - 31 OCTOMBRIE 2014

Luni, 27 octombrie
ora 8-14, Sala de Conferințe
Vizionare film „Diminețile lumii”, prezintă scriitorul Nicoară Mihali 
(foto, Bistriţa).

Marți, 28 octombrie
ora 10-11, Sala de conferințe
Centrul Antidrog organizează lansarea programului județean „Tânăr, liber, sănătos” – ediția I (2014-2016).

ora 11-13, Salonul Artelor
Inspectoratul Școlar Județean Maramureș organizează o întâlnire de lucru a consilierilor educativi cu tema: „Managementul proiectelor educaționale”.

ora 12-15, Sala de conferințe
Asociația pentru cultură și educație „Sf. Constantin Brâncoveanu în parteneriat cu Episcopia Ortodoxă a Maramureșului și Sătmarului, Biblioteca Județeană „Petre Dulfu” Baia Mare,Școala Gimnazială „Victor Babeș și Gazeta de Maramureș organizează simpozionul naționalStilul brâncovenesc – stilul renașterii românești”.

Miercuri, 29 octombrie
ora 12, Sala de Conferințe
Centrul „Pentru voi” organizează un seminar privind avantajele participării la formarea profesională continuă în cadrul proiectului „Alege-ți meseria”.

Joi, 30 octombrie

ora 9, Sala de Conferințe
Va vea loc deschiderea conferinței naționale „Contemporaneizarea tradiției. Identitate și alteritate - Ediția I – 30-31 octombrie 2014, Baia Mare.
Evenimentul este organizat de Facultatea de Litere – Specializarea Etnologie a Centrului Universitar Nord din Baia Mare, în colaborare cu Muzeul de Etnografie și Artă Populară din Baia Mare și este realizat cu sprijinul Municipiului Baia Mare.
Programul conferinței se întinde pe două zile și îl găsiți detaliat în fișierul atașat.

ora 17, Sala de Conferințe
Asociația Română de Dezvoltare Personală și NLP – filiala Baia Mare vă invită la o prezentare și la o demonstrație în datele de 30 octombrie și 6 noiembrie.

Vineri, 31 octombrie
ora 9-12, Sala de Conferințe
Conferința națională „Contemporaneizarea tradiției. Identitate și alteritate - Ediția I – 30-31 octombrie 2014, Baia Mare.




Stefan Selek
bibliotecar
Biblioteca Judeteana "Petre Dulfu" Baia Mare

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu