vineri, 28 aprilie 2017

Carmena Vodaf: Rugaciune vindecatoare si aducatoare de bucurii



(Să nu-l rupi, dacă nu se poate  trimite, să-mi spuneți ... Știu că am ales doisprezece oameni buni si impreuna putem primi putere și Lumina Divina .. Aceasta este Rugaciunea Parintelui Ignacio, care a început pe 10 ianuarie 2005 și lantul încă  nu a fost rupt ... atunci când îl primiți, rugați-vă un Ave Maria și
puneti-va o dorinta -rugaciune speciala ... si nu uitati ca si altii se vor ruga pentru visele voastre, ca și tine și cu Dumnezeu totul se realizează mult mai repede !

 "Bucura-te Maria, cea plină de har, Domnul este cu tine, Binecuvântată ești tu intre femei și binecuvântat este rodul pântecelui tău, Iisus.
 Sfânta Maria, Maica lui Dumnezeu, roagă-te pentru noi păcătoșii, acum și în ceasul morții noastre Amin "
 (Aici spune dorinta ta).
 Vă rugăm să nu rupeti acest lant de rugaciune!
Trimite-l la 12 persoane  care crezi că merită justiție, sănătate, pace, iubire și
adevăr!

Tatăl nostru care ești în ceruri, așa cum ai mers pe jos în casa mea, Te rog să iei toate grijile mele, boli, temeri și Te  rog protejeaza-i  pe  părinții mei, frații și surorile, pe copiii mei, prieteniii mei și toata familia mea, în numele lui Iisus! Amin.
Dacă Dumnezeu este pe primul loc în viața ta, opreste-te din ceea ce faci si trimite acest mesaj, astfel că toți prietenii tăi sa  poata primi această binecuvântare azi.  Acolo  nu este tăcere in puterea lui Dumnezeu care înțelege si tristețe si știe valoarea  lacrimilor.

Dumnezeu să binecuvânteze mâinile celui care a deschis acest post, de asemenea, sa ilumineze ochii celor care o citesc și sa umple cu dragoste și binecuvântări pe oricine iti este aproape.
Alege 12 persoane care să primeasca aceasta rugaciune!
Îngerii au aflat că te lupți cu ceva, ei spun ca greul a trecut deja!

Te  rog să nu stergi acest mesaj.

Reține că în seara asta vor fi rezolvate două probleme din viața ta și  vei primi  ajutor. Maine va fi cea mai bună zi a tuturor.
Vă las 12 îngeri, cate unul  pentru fiecare lună a anului.  Trebuie să dai acest mesaj la doisprezece prieteni, și  vei primi o  veste mare.
 Nu strica lantul acestei rugaciuni, daca ai credinta! Dumnezeu să vă binecuvânteze.
-- 
Ștefan Doru Dăncuș

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu