vineri, 28 aprilie 2017

Comunicat COMPER - Data limită a înregistrărilor rezultatelor 28 aprilie

Stimati mentori, 


Va informam ca inregistrarea si verificarea rezultatelor obtinute de elevi la etapa a II-a Comper-Comunicare si Comper-Matematica se vor putea realiza pana la data de 28 aprilie 2017. 

Avem rugamintea ca, pana la aceasta data, toti mentorii participanti la 
Etapa a II-a sa verifice in contul lor corecta introducere a rezultatelor si 
sa faca modificarile/adaugirile necesare.

  • Pentru a adauga/verifica rezultatele la Comper-Comunicare accesati, dupa logarea in cont: "Limba si literatura romana" -> "editia curenta" -> "Etapa a II-a" -> "Adaugare punctaje elevi".
  • Dupa completarea/corectarea punctajelor apasati butonul "Salveaza". Nu uitati sa verificati in sectiunea "rezultate elevi" actualizarea corecta a punctajelor!

  • Pentru a adauga/verifica rezultatele la Comper-Matematica accesati, dupa logarea in cont"Matematica" -> "editia curenta" -> "Etapa a II-a" -> "Adaugare punctaje elevi".
  • Dupa completarea/corectarea punctajelor apasati butonul "Salveaza". Nu uitati sa verificati in sectiunea "rezultate elevi" actualizarea corecta a punctajelor!
Dupa data de 28 aprilie 2017, baza de date va fi inchisa, in vederea stabilirii participantilor la Etapa Nationala. Orice rezultat introdus sau modificat dupa aceasta data nu va mai fi luat in considerare in vederea participarii la Etapa Nationala.

Listele elevilor calificati la Etapa Nationala vor fi afisate in perioada 10-12 mai 2017.
Zilele de concurs pentru fiecare clasa si disciplina sunt deja afisate in sectiunea Stiri Comper
.



Eventualele probleme in accesarea conturilor/rezultatelor vor fi comunicate organizatorului prin e-mail, la adresa office@concursurilecomper.ro sau prin transmiterea unui mesaj folosind formularul de contact


Va multumim pentru participare si va dorim succes la Etapa Nationala! 

Echipa COMPER


Link-uri utile:
Ultimele stiri despre concurs
Regulamentul concursului Comper-Comunicare / Comper-Matematica

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu